Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dow 4 puan filan artı idi az önce baktığımda şimdi biraz eksiye geçmiş. paritelerde ise önemli bir oynama yok. petroldeki aşağı uzun bar hariç. neyse ben yatar sabah erken işe gideceğiz. sabaha kadar her şey değişebilirde iyi geceler. yarın için herkese şimdiden bol şanslar.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
bugün kimse yorum yapmamış, ben sabah 3-4 işlem yaptım, shortları kapatıp en son 75.100'den long açıp denize gittim, arkasından soğukoluk yaylasında yemek yedim ve az önce geldim.
piyasa tam bana uyum sağlamış, sağolsun.
Abim benim beee VOLVO abim....
saygı ve sevgilerimi iletiyorum abim......
Bak fikret abin gerekli mesajı anlayıp hatasını kapatmış. sonra kendini bana teslim edip, yaylalara gitmiş. Kolay değil, dostların sorumluluğunu üstlenmek.Ama biz bugünler için varız
Yorum