59.330 x100 de aşağı kırılmadığı sürece hedef bence en az 63.000 olacak ama ben şimdiden dolara geçtim. Tren kalkınca değil kalkmadan pozisyon almak gerek bence.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
benım göstergeler duzeltmenın yakın oldugunu soyluyor....
yarın için 77500 görulur ise 70400 den bu yana taşıdığım
kontratları yenı sahıplerıne devrederım.vade basından bu yana yazdıgım
80000 üzerı hedefler %99 gercekleşecektır.sadece ınsan psıkolojısı
pıyasanın gelgıtlerınden etkılenıyor ve alabıleceği karın bır kısmını bırakıyor ama olsun
voba basladıgımdan bu yana yaptıgım en ıyı işlemım son işlemım.
ve aslına bakarsanız yarın 77500 görulse bıle trenden ınmemem gerekır
ama karı alarak cebe koyayım nasıl olsa 80000 lere gıtsede 77500 e tekrar dönerek bana alış
fırsatı verır.ama öngörulerımde haklı cıkarsam 77500 lerden 3000-5000 puanlık bır duzeltme gerekır.
herkese ıyı geceler.....
Yorum
-
orta vade olarak sadece saatlik pivot takibi yapılsaydı bu bile shortu engellerdi.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buda günlük yarın bugün geçilemeyen ve yarın denenme ihtimali olan yan pivot direnclerimiz:
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buda dow sahtekarlarının geçmeyi başaramadığı günlük pivot direnci:
Yorum
-
İyi geceer dostlar nerdeyiz..bir bakalım
Willr yukarı yağışmış dandikde gevşeme yok..
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİmkb 100 para girişi 8 kurum 42.169
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dostlar kapanış kritik olmuş..ezzelden gelen GANN fan da kapnamış..buralar kopma noktası olacaktır
Yarın.76.350 üzerinde saatlikte 2 kapanış yaparsa hareket devam edcek tir..aşağı kırarsa realizsyonu şort yönünde değerlendirebilirim..
yakın çekim..

Uzak Çekim
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
DJI de trade için çelik sinirler gerek..2 gün önce al veren DJİ sat vermesede yatay da sinirleri gerer
MACD = ı kesmi,ş ama açı pek dik değil..yatayda dansözlüğe devam edecek
Yorum
-
davraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselemun aleyküm hayırlı cuma lar
A.S sizede sn davrazKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum