yarın bizim piyasalar da düzeltme ayağına şelale olacak... ulan dow..!
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Aşkolsun abi, imzama bakıp öyle demedin değil mi?serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen şimdi fener gol attıkça da sevinirsin, hocam!
Bakın dow niye düşüyor?
ABD BASKANI OBAMA, FINANSAL REFORM YASASINI IMZALADI
-ABD BASKANI OBAMA, FINANSAL REFORM YASASINI IMZALADI
WASHINGTON (A.A) - 21.07.2010 - ABD BASKANI BARACK OBAMA, FINANSAL REFORM
YASASINI IMZALADI.
RONALD REAGAN BINASINDA YAPILAN IMZA TORENINDE KONUSAN OBAMA, BU REFORMUN
TUKETICILERE YONELIK TARIHTEKI EN GUCLU FINANSAL KORUMALARI SAGLAYACAGINI
SOYLEDI.
YASAYLA VERGI MUKELLEFLERINDEN ALINAN PARALARLA SIRKET KURTARMA
PLANLARININ ARTIK YAPILMAYACAGINI BELIRTEN OBAMA, REFORMUN, MALI SISTEMI COKME
NOKTASINA GETIREN ISTISMAR VE ASIRILIKLARI DIZGINLEYECEGINI KAYDETTI. OBAMA, MALI
KRIZIN PATLAK VERMESINE YOL ACAN RISKLI ISLEMLERE DE SEFFAFLIK GELECEGINI
BILDIRDI.
REFORM, OBAMA'NIN IMZASIYLA BIRLIKTE YURURLUGE GIRDI.
ABD'DEKI FINANSAL DUZENLEMELERIN 1930'LARDAN BU YANA EN GENIS KAPSAMLI
REVIZYONUNU ICEREN YASA, 2007-2009 YILLARI ARASINDAKI MALI KRIZIN TEKRARINI
ONLEME CABASI CERCEVESINDE FINANSAL SEKTORE DAHA SIKI KURALLAR GETIRIYOR.
(BKN-MEH-REM-BER)
20:28 21/07/10
--AA--
Yorum
-
ayağına kıymık batmış gibi hocam.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow a ne oldu.....................
yok, dowun değil.. dow düşüyor diyenlerin!
Yorum
-
Dow gideceği yere gider.. bizim imkb de öyle.
Eğer dow toparlamazsa..bu bizim imkb nin gideceği yeri değiştirmez. Sadece piyasa yapıcıya güzel bir tur fırsatı daha verir.
haa..imkb nereye gider, bilmem. Beni aşar!
Ben sadece alır satarım.
yolumda bir terslik varsa eğer ..o zaman dowa değil uyguladığım sisteme kızarım!
Yorum
-
dostum o haber kullanılıor olabilir ama haber geldiği saatte değilde neden son saatte gümlediler.her şey oyun içinde oyun bakalım bizler nasıl uyacağız.vob flat spot TCELL oda kapanış maliyetli.adam kırmızı hattı kullandı voleyi kaptı.bu iş yine şu GOLDman mı nedir onun işidir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Obama'nın imzaladığı finansal reform yasası zaten biliniyordu, daha önceden satılmıştı.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayağına kıymık batmış gibi hocam.
yok, dowun değil.. dow düşüyor diyenlerin!
bugün yine milleti korkutmak için kullandılar ve düzeltmeyi tamamladılar.
düşüşten sonra yukarı zıplayan dow daha zinde oluyor.
tıpkı bugün olacak olanlar gibi.
10.013 gören fdow nasıl da ayağına kıymık batmış gibi 10.060'a yükseldi?
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Aynen dediğin gibi.. hedefe varmayı kolaylaştıran hareketler bunlar.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterObama'nın imzaladığı finansal reform yasası zaten biliniyordu, daha önceden satılmıştı.
bugün yine milleti korkutmak için kullandılar ve düzeltmeyi tamamladılar.
..
Yeter ki piyasa yapıcının da boyunu aşan olaylar olmasın.
ki de ki oldu..depremi de gördük, krizleri de.
"önce 2,5 taban..ardından 3.5 tavan." ben böyle tanımlarım felaket sonrası borsayı.

Seanstayım abiler.. topiğini de bir kara cuma sonrası açmıştım.
Yorum
-
serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..

Seanstayım abiler.. topiğini de bir kara cuma sonrası açmıştım.
Pazartesi pembe olmuştu, Salı ise yeşil.. yeşil sermaye ise çok daha sonraları, hocam!
Yorum
-
seanstayım abiler,serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPazartesi pembe olmuştu, Salı ise yeşil.. yeşil sermaye ise çok daha sonraları, hocam!
neden bu düşüşler?
madem sonra yükselecekti,
sahte miydi bu inişler?
Yorum
-
madem satmıyorsun böyle alırım herhalde demişlerdir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
110 puan bizde yaklaşık 700 (-) gap yapar.
fdow sabaha az yükselirse daha da az.
Bundan fazlası olursa zaten.. bunu bahane etmiş olurlar ki.. bahane arayan zaten bi şekilde bi yerden nasıl olsa bulurdu.

İşe bak..bu saatten sonra bana dowun ne olduğunu öğrettiler. Birkaç ay önce bilmezdim.
Bi de üstüne yazı da yazıyorum ki..
Bu borsa adamın ahlakını bozuyor derim!
Cümleten iyi akşamlar.
Yorum
Yorum