Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dow bugün şayet düzeltmeyi tamamladı ise
Bizimkilerde yarından sonra eski tepeyi rahat aşarlar
yok dow 10 bin pisikolojik sınırı kırarsa
artık bizimkilerede yapacak bişi kalmaz
fakat şuan piyasa tek kelimeyle süperKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
XU100 spot günlük
Rakamlar bugün de geçerlidir!serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçilmesi gereken bir 58390 değeri var.
Sinyal dönüş değeri ise 2 bin puan kadar aşağıda kaldı. (55977)

Yorum
-
borsanın bugunkı durumu seansı ızleyemeyen bırı olarak hoşuma gıtmedı ve 70400 ortalamalı
longların yarısını 74000 den verdım....
borsanın daha yukarı yolu oldugunu dusunuyorum ama bu hareket asagı duzeltmeden sonramı gelecek
yoksa dırek yukarı yaparak tepeyı görerek hızlı bır düşüşmü yasayacagız ıkılemde kaldım ve en ıyısı
yarım pozla yola devam etmek yukarı gıderse bu yarımıda satar shorta dönerım yok asagı gıdersek
oradan cıkış ıçin bır yarım daha alırım....
kısacası sevgılı hasan abının dun aksam pıyasa yorumu olarak yazdıgı fıfty fıfty konumuna bende döndum...
Yorum
-
tavsıyelerınız için tesekkurler sn serdarkuş.....serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok güzel sn. karınca06,
Tereddüt fifty-fifty mi..
tereddüt etmeye gerek yok, yap hemen yarı işlem !

Yıllardır severim, tavsiye ederim, uygulamaya çalışırım!
umarım dıger pozısyonlarımdada uygulayabılırımde aldıgımız karları
gerı vermeyız......
Yorum
-
dostlar bugünkü dow düşüşü bana inandırıcı gelmiyor.sebebi ise bu bilançoları bu adamlar daha önceden biliyorlardı ve acelece geçen haftalarda piyasayı yukarı sürüp malı yatırımcılara yıktılar,şimdide bilanço paniği ile dalgalandırıp malları yerine ucuzdan koyup önümüzdeki haftalarda ve günlerde hiç birşey olmamış gibi yollarına devam ederlerse hiş şaşırmıyacağım.haberleri işlerine nasıl gelirse öyle yorumlatıyorlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
biz kapanırken dow cons 10.071 imiş, 10.229 kapatmış.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a bir mesaj yazıp kaçacağım.
piyasa o biçim, yakalayan köşeyi döner.
ben longlarımla başbaşayım.
iyi akşamlar dostlar.
bu da %1 gap demek, kafadan 74.000 açılış yakışır yani.
longlarımla başbaşayım...
Yorum
-
Hocam 74 sizi kesmezFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz kapanırken dow cons 10.071 imiş, 10.229 kapatmış.
bu da %1 gap demek, kafadan 74.000 açılış yakışır yani.
longlarımla başbaşayım...
o normal koşullarda dir.
pozitif durum var
74.500-600 lerden başlarız sanırım
tatıl parasını çıkardın demektir.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum