Günaydın dastlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
5 dklık larda kademeli geri çekilmeyi işaret ediyor.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar günaydın bugünkü verileri bilen bir arkadaş yazabilirmi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Günaydın,taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar günaydın bugünkü verileri bilen bir arkadaş yazabilirmi.
XXXXXXXXX Nickli Üyeden Alıntı
15 Temmuz Perşembe"Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Saat - Para Birimi - Ülke - Ekonomik Gösterge - Önem Derecesi - Beklenti - Önceki
09:00 EUR Avrupa Birliği AB 25 Yeni Araba Kayıtları Yüksek %-9.3
11:00 EUR Avrupa Birliği ECB Aylık Rapor Orta
11:30 GBP İngiltere İngiltere Merkez Bankası Konut Varlık Çekilmesi Düşük -£4.0 (Milyar)
15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Aylık) Yüksek %-0.3
15:30 USD ABD Yeni İşsizlik Başvuruları Düşük
15:30 USD ABD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları Düşük
15:30 USD ABD Empire İmalat Endeksi Düşük 19.57
16:15 USD ABD Sanayi Üretimi Düşük %1.3
16:15 USD ABD Kapasite Kullanımı Düşük %74.1
17:00 USD ABD Philadelphia Fed. Düşük 8
17:30 USD ABD EIA Doğalgaz Stok Değişimleri Düşük
Bazı Bilançolar
JPMorgan Chase & Co. (JPM) 0.7$ (Açılış Öncesi – 13:30 TSİ)
Google (GOOG) 6.53 $ (Kapanış sonrası)
Advanced Micro Devices (AMD) 0.06$ (Kapanış sonrası)
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Nisan Dönemi İşsizlik oranı(10:00)
Haziran ayı Merkezi Yönetim Bütçe Dengesi(11:00)
TCMB faiz kararı(19:00)
Bol Kazançlar..Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
veriler için teşekkürler bear-bullŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
300..
bi kere..
olsun razıyım derim ben hocam!300 ün kerameti!serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
74300 ü yarın görür müyüz hocam, sen onu söyle.
..
Yorum
Yorum