Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
çanak anten durmadan hata verip internete geçti bugün.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Çanaka anten kullanıyorsunuz değil mi.....
bana bu konu hakkında bilgi verirmisiniz acaba.......
Ücreti , özellikleri ve nasıl üye olundugu gibi konuları merak ediyorum.....
Çanaka anten kullanıyorsunuz değil mi.....
bana bu konu hakkında bilgi verirmisiniz acaba.......
Ücreti , özellikleri ve nasıl üye olundugu gibi konuları merak ediyorum.....
Selam Mutimar
Çanak anteni internetimi yavaşlatmaması için kullanıyorum
antende sorun olunca internete geçiyor kendisi.
İnternet üzerinden olanla aynı aracı kurumunuzda verebilir.
farkı bir tane bilgisayara sky star dı herhalde bir kart takılıyor
Matriks adam gönderip makina içine kartı takıp önceden Hazırlanmış çanaktan gelen anten ucunu bağlayarak ayarlarını yapıyor
aynı işyerinde 1 den fazla kullanılacaksada 1 tanesini ana makina yapıp diğerlerini terminal olarak tanıtabiliyorlar.
Bildiğim kadarı ile internet ten olanla Çanaklı olanın fiyatı aynı sadece kart depozitosu gibi bir fark olabilir yada üyelik iptalinde kartı iade edersiniz.
Çanaklı matriksin Bana tek sıkıntısı aynı şifre ile internetten olan gibi çok yerde kurup istediğim makinada kullanamıyorum. Sabit tekl makina.
Çanak anteni internetimi yavaşlatmaması için kullanıyorum
antende sorun olunca internete geçiyor kendisi.
İnternet üzerinden olanla aynı aracı kurumunuzda verebilir.
farkı bir tane bilgisayara sky star dı herhalde bir kart takılıyor
Matriks adam gönderip makina içine kartı takıp önceden Hazırlanmış çanaktan gelen anten ucunu bağlayarak ayarlarını yapıyor
aynı işyerinde 1 den fazla kullanılacaksada 1 tanesini ana makina yapıp diğerlerini terminal olarak tanıtabiliyorlar.
Bildiğim kadarı ile internet ten olanla Çanaklı olanın fiyatı aynı sadece kart depozitosu gibi bir fark olabilir yada üyelik iptalinde kartı iade edersiniz.
Çanaklı matriksin Bana tek sıkıntısı aynı şifre ile internetten olan gibi çok yerde kurup istediğim makinada kullanamıyorum. Sabit tekl makina.
SAYIN DOSTLAR yıllardır matriks ve foreks kullanıcısıyım.foreks size kartı ücretsiz gönderiyor.matriks ise size haricen aldırıyor.sky star2 USB dıştan takmalının fiyatı yaklaşık 250-400 tl.kasalı bilgisayara takılan ise diğerinin yarısı civarında olması lazım.yerliside yapılmış ama matriks onu tavsiye etmiyor.yayını her iki şirkette digi türk yayınının izlendiği uydudan gönderiyor.kartın tek avantajı internet kesildiğinde işe yarıyor.yoksa internet üzererinden alınan yayınla arsında fark yok.birde matriks kullanıcısının bilgisayarı yetrince güçlü değilse donma sorunları yaşama gibi sıkıntıları var.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Birazdan çıkacağım
akşama kadar yokum
Bilgisayar acık ve alttayım Stoplosu yukarı çekerek devam ediyorum
Bu vop stoplossuz takılabilecek bir piyasa değil
Allahtan yukarı çekip gitmişim
yoksa elde ettiğimiz karın bir kısmı ucup giderdi
Stop olduktan sonra
63.625 den tekrar long oldum
onuda 200 puan zararına stop oldum
ekranda olmadan yaptığım işlem yanliş bir işlemdi
buşuna 200 puan daha verdim
yinede gün karlı geçmiş oldu