Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bear_Bull
    Spread Trader
    • 09 Şubat 2009
    • 773

serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin ve rahmetli nostra' nın karışımı uygulama yapmaya çalışıyorum.
    vardığım sonuç bu oldu.
    abi poz aynı sürekli belli kademelerden ilave ile veya katlamalı olarak poz alma örneği benim blog kısmında resim olarak var

buradaki blog versiyon değişikliğinde yokolmuştu sonradan kontrol etmedim hiç diğer tarafta var alıntı yaparım şimdi.

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağol dostum, düşünmen bile yeter.

hele 73.000 üzerine çıkıp rahatlayalım, sonrası kolay
    akşam boş bir vakitte isterseniz bakarız
    ama dediğim gibi teklif var ısrar yok.

En fazla istanbul da olacak bir toplantıda olurda bende gelirsem, birde denk gelirsek meşhur künefenizden ısmarlardınız ödeşirdik.

Satış için pembeleri alış için yeşilleri iyi inceleyin
    Paçal örneği katlamasız sabit poz.

Paçal örneği katlamalı

Satış için pembeleri alış için yeşilleri iyi inceleyin

Trende yakalanırsan Katla Katla nereye kadar ?

Etiketler: işlem, vob_parçalı
    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• serdarkus
      Demirbaş
      • 10 Mayıs 2009
      • 0

Asrın sorusu:

Canı sıkılan can meclis,
      size bi sistem sorusu:

İki paralel çizgi..
      belli aralıkta, çok yavaş yer değiştirir, aşağı yukarı doğru.

Arasında bi hareketli nokta.. sürekli yer değiştirir.
      Paralel arasında gider gelir.

Elimizde var 10 birim kontrat.
      İki paralel arasındaki hareketlerde bu 10 birimi nasıl kullanmalıyız.
      (Short- Long- Flat-Revers)

Endeksi unut.
      makası unut.
      borsayı unut.
      Bildiğin her şeyi unut.
      Cevabı bul, altın formüle ulaş!

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

fikret bey yalnız bu durum 20 dklık ve RSI 5 mov 9 durumuna göre yapılmış testtir.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

71550 60 dklık 60 günlük mov desteği var orası önemli olacaktır.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

bu durum GARAN 7.00 gelirse gerçekleşir.

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

---------------------------------------------------------------------
              .x...............................................x .....................
              ...x............................................x. .x....................
              .....x.........................................x.. ..x...................
              .......x......................................x... ...x..................
              ............x................................x.... ....x.................
              ................x...........................x..... .....x................
              ...................x.......................x...... ......x...............
              ....................x.....................x....... .......x.............
              .
              --------------x-------------x------------x------------------------
              .......................x...............x.......... ..........x...........
              ........................x.............x........... ...........x..........
              .........................x...........x............ ............x.........
              ..........................x.........x............. .............x........
              ...........................x.......x.............. ..............x.......
              ............................x.....x............... ...............x......
              .............................x...x................ ................x.....
              ..............................x................... ..................x..

---------------------------------------------------------------------

Bana kalırsa uymam gerçi ama kırmızı yukarı geçildiğinde kademeli poz arttırarak satış, aşağı geçildiğinde kademeli poz arttırarak alış süper olur.

ama yataydan 2 çizgi arasından kurtulup bir tarafa kırarsa stop yapılamazsa parayı bitirir o başka.

Canı sıkılan can meclis,
              size bi sistem sorusu:

İki paralel çizgi..
              belli aralıkta, çok yavaş yer değiştirir, aşağı yukarı doğru.

Arasında bi hareketli nokta.. sürekli yer değiştirir.
              Paralel arasında gider gelir.

Elimizde var 10 birim kontrat.
              İki paralel arasındaki hareketlerde bu 10 birimi nasıl kullanmalıyız.
              (Short- Long- Flat-Revers)

Endeksi unut.
              makası unut.
              borsayı unut.
              Bildiğin her şeyi unut.
              Cevabı bul, altın formüle ulaş!
              Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

garanti artıya geçti, hemen bastılar...

Yorum

• serdarkus
                  Demirbaş
                  • 10 Mayıs 2009
                  • 0

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  abi poz aynı sürekli belli kademelerden ilave ile veya katlamalı olarak poz alma örneği benim blog kısmında resim olarak var
                  ..
                  Tablolarını biliyorum.
                  Voba ilk başladığımda ben de günlerce excel de her türlü olasılığı incelemiştim.

Birkaç çok güzel sistem var kullandığım.
                  Ama uygulamada, o gününe uygunu kullanmak sorun.
                  Dün kapanışa az kala acilen bir telefonla evden çıkmak zorunda kaldım. Gerisi şansa kaldı.
                  Şansı sıfırlayan uygulamaya kadar, voba fazla kontrat sokmam.

Ocak-Şubat iki ay uzun vadeye oynadım, günlerce işlem ekranını açmadığım oldu. (İlk ay derinliği, ikinci ay da TradExpresi kapadı sanko )
                  Sonuçta aylık hedeflerimi yine yakaladım, ama tık tık traderliğin zevki ağır bastı.

Şimdi yaz sezonu.. günlük ıvır zıvır iş çok. Az işleme geçmeyi düşünüyorum yine.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

alışa yaklaşıyoruz dostlar.haydi pala sen büyüksün.

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

7:00 - ABD mayıs ayı toptan satış stokları

Yorum

• yemekçi
                        Gurme
                        • 22 Mart 2009
                        • 3314

valla gurme hocam.
                        Neye ne iyi gelir sen daha iyi bilirsin ama..
                        Biraz önce soğuk bi karpuz kestim, yedim.
                        İyi geldi!
                        Bizim mide asıt üretmekte
                        Ve yeme iştahını azaltmaktadır.
                        Yanı durum sakat
                        Kapitalizmin zor sınavı
                        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• serdarkus
                          Demirbaş
                          • 10 Mayıs 2009
                          • 0

..
                          Bana kalırsa uymam gerçi ama kırmızı yukarı geçildiğinde kademeli poz arttırarak satış, aşağı geçildiğinde kademeli poz arttırarak alış süper olur.
                          Ortada full rahatsız ediyor.
                          4 çizgi.. önce artır sonra azalt belki..
                          (pardon..yanlış anladım.
                          o durumda da dediğim gibi.. full sonlarda rahatsız eder.
                          4 çizgi..belki!)

Ama bi türlü, dediğim gibi, kafamda oturtamadım.
                          ama yataydan 2 çizgi arasından kurtulup bir tarafa kırarsa stop yapılamazsa parayı bitirir o başka.
                          Bir taraf kırma yok, çünkü yataylar hareketli. Olsa olsa, yön devam ederken sen pozsuz kalıyorsun.

Bugünkü durumda, böyle bi sistemi düşün.. tık tık tık tık... sürekli gelir!

Yorum

• yemekçi
                            Gurme
                            • 22 Mart 2009
                            • 3314

Aps azalmaya devam etmekte
                            Bu durum bu akşam dow'un ciddi bir düşüş yiyeceğine
                            Bizim de pazartesi ciddi aşağıdan başlayacağımıza alamet olur heralde
                            Kapitalizmin zor sınavı
                            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

yukarıdaki mesajların hepsini okudum.

Künefe istemiş bir dostumuz, SEVE SEVE

aşağıdaki grafik iyi çalıştı. helal derim ona

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

oyun 20 dklık oldu dikkattt.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information