Tüm dostların kandılını tebrik ederim
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
para girişi 25.366.130taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara gİrİŞİ bendende teyİtlİdİr sayin efe
Yorum
-

gunluk grafıkte 72900 üzerınde kapanış yapmayı basaramıyor görüntüsü var endekste nısan ayındakı 75000 tepesınden bu yana 3. kez
72900 üzerınde kapanış yapmayı denıyor 73500 ler görülmesine ragmen kapanış 72900 altında oluyor....
120 dk lık grafıkte 73500 ler bu dalga içinde tepe olarak kalacaksa muhtemel gerı alım sevıyelerı bulunuyor...
düşünceme göre yön kesınlıkle yukarıdır ve gelecek düzeltmeler alım yapmak için fırsattır.....
longlarla yola devam edıyorum gun içi izleme fırsatım olmadığı için sevgılı daroka kardeşim
takıp ettıgımız göstergelerde bozulma olduguna dair telefon etmezse kar alma noktam
77500 dür........
Yorum
-
sn yemekçi önceki mesjlarınızı kaçırı olabilirm...artık forumda mesaj taratma yapınca özet olarakda göstermediği için bulmakda zor oluyor..05.07 den bu yana olanları ekleyebilirmisinizyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi imkb 100 8 kurum 25.366
sn taka sizin ve tüm islam aleminin kandili mübarek olsun...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDost meclİsmİzİn ve bÜtÜn mÜslÜman alemİnİn kandİlİ mÜbarek olsun.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dji bugünkü kapanış itibariyle Al vermiştir..
dowiçin;
dow un yarın için geçerli satış yönlü hareketli stoploss u 10084 de...
fdow da da satış yönlü hareketli stoploss ( malum gün boyunca ona bakıyoruz ) 10027 de...
benim daha çok önem verdiğim s&p endeksinde de taşıma amaçlı alış yönlü hareketli stoploss 1071 de...
www.muratdoganay.com

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
endeksde 57.790 direnç

vobda 73.300 direnç..bu saatten sonra long kovalasam bu rakamın üstünde kovalardım..yada kalın kırmızı yukarı hareket yaptığında düşünürdüm..kalın yeşille berittiğim kanal hareketide yanımızda dursun
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
5.7.2010
6.7.2010yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi imkb 100 8 kurum 16.895
7.7.2010yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi İmkb 100 8 kurum 19.923
8.7.2010yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi imkb 100 8 kurum 8.044
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi imkb 100 8 kurum 25.366Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
nasıl göz varsa bende bu mesajları göremedim. kusura bakmayın...emekleriniz için teşekkürler sn yemekci..:081:
Önceki tepe 2.387..Willyr aşırı alım bölgesine dik giriş yapmış kafayı daha eğmemiş..yukarı yol var
Yorum
-
73.050 uyandık:081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler dostlar...
sabah 73.000 endekste uyanmak dileğiyle...
Yorum
-
-
günaydın dostlar ben düşüş beklerken neden yükseldik anlamadım ama şimdi durum düzeldi.72650 altı short üstü long.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum