eyvah 70.200 de takıldı...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
zaten gönderdiğim grafa bakarsanız 5 dklılardan oluşan demetler.ama bu demetlere yaklaşımlar her zaman 200-300 puanlarla zigzag yapmış.ondan sonra yoluna devam etmiş kastım buydu.200-300 çorbalardanda faydalanmak.tabiiki komisyon oranlarıda dikkate alarak.herkese iyi ve sağlıklı hafta sonu dilekleri ile hoşça kalın.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum ben short açmam, en az 3 hafta yukarı düşünüyorum, seans içinde trade için short olur, onun dışında ben almayayım...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
onu sürekli yapıyoruz, mesele yok...,taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten gönderdiğim grafa bakarsanız 5 dklılardan oluşan demetler.ama bu demetlere yaklaşımlar her zaman 200-300 puanlarla zigzag yapmış.ondan sonra yoluna devam etmiş kastım buydu.200-300 çorbalardanda faydalanmak.tabiiki komisyon oranlarıda dikkate alarak.herkese iyi ve sağlıklı hafta sonu dilekleri ile hoşça kalın.
iyi akşamlar dostlar...
Yorum
-
dünkü nasıldı acaba abi..onuda alabilirmiyimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi 12.591.630Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
01.07.2010 perşembe,EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünkü nasıldı acaba abi..onuda alabilirmiyim
ilk 8 para girişi 7.303.320
Yorum
-
İzni bitirdik ve istanbula dun akşam geldik
yarın nasıpse işbaşı yapacağız
Matriks te hafta sonu yapılan veri indirmeler tam oluyor
diğer zamanda yapılan veri indirmelerde o haftanı işlemlerinde
eksiklikler oluyor
Bende verileri tazeledim
sn Efe haftalık bazda bir kotrol edersin
farklı olanar sanırım olacak
28.06.2010 para girişi 408