Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
para girişi sıfırlandıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
herkezin düşündüğünden para kaznılmaz felsefesini nede güzel ifade etmişsiniz sayın fikret bey.tebriklerFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15.30 verisi kötü gelse bile, 15-20 dk sonra tekrar toparlayacağını düşünmekteyim, seslice.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
fdow cuların kulağına birileri fısıldamış galiba data iyi çıkacak gibi.görüntüye göre.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
teşekkür ederim. az önceki oyunu fark ettiniz mi?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkezin düşündüğünden para kaznılmaz felsefesini nede güzel ifade etmişsiniz sayın fikret bey.tebrikler
veri iyi geldi diye atlayanlara 625 e kadar sürdüler, arkasından İşyatırım bastı aşağıya stoplatmak için.
bayılıyorum bu oyuna.
Yorum
-
saatlikde bir anormallik var göçekmiş gibiyiz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum