Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

para girişi 12.547.980

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

Enflasyon raporu (is yatirim)ENFLASYON RAPORU (IS YATIRIM)
          TUIK TARAFINDAN ACIKLANAN FIYAT ENDEKSLERINE GORE, HAZIRAN’DA TUKETICI
          FIYATLARI AYLIK BAZDA %0,56 GERILEYEREK, BIZIM %0,02’LIK ARTIS VE
          PIYASANIN %0,06’LIK DUSUS BEKLENTISINE GORE SON DERECE OLUMLU BIR
          RESIM ORTAYA CIKARDI. YILLIK TUFE DE BOYLECE 0,7 PUAN DUSEREK %8,4
          SEVIYESINE GERILEDI.
          GIDA GRUBU FIYATLARI HAZIRAN AYINDA %2,5 GERILEYEREK (BIZIM TAHMINIMIZ
          %1 DUSUSTU), YILLIK ENFLASYONU 0,7 PUAN ASAGI CEKTI. MADDE FIYATLARINA
          BAKTIGIMIZDA, GIDA GRUBUNDAKI DUSUSUN HEM ET FIYATLARINDAN HEM DE YENI
          HASATIN DESTEKLEDIGI ISLENMEMIS GIDA GRUBUNDAN KAYNAKLANDIGINI GORUYORUZ.
          GIDA ENFLASYONU, YILLIK TUFE’NIN NEREDEYSE 3 PUAN ALTINDA KALARAK, MB’NIN
          HEDEFIN UZERINDE KALINMASINA ILISKIN OLARAK KULLANDIGI "ARZ SOKU" MAZARETINI
          DE ORTADAN KALDIRMIS OLDU.
          GENEL OLARAK BAKTIGIMIZDA ENDEKSIN ALT KALEMLERI TAHMINLERIMIZLE UYUMLU.
          GIYIM GRUBUNDA BEKLEDIGIMIZ INDIRIMLERI HAZIRAN’DA GOREMEDIK. TEMMUZ
          AYINDA DAHA YUKLU BIR INDIRIM GOREBILIRIZ.
          CEKIRDEK GOSTERGELER ISE BAZ YILI ETKISININ DE YARDIMIYLA BUYUK OLCUDE
          (YILLIK BAZDA) GERILIYOR. MB, CEKIRDEK GOSTERGELERIN HEDEFLE UYUMLU
          OLDUGUNU TEZINI KORUYACAKTIR.
          URETICI CEPHESINDE, IMALAT SANAYI FIYATLARININ DUSUK SEYRETMESI TUKETICI
          UZERINDE BIR BASKI OLMADIGINI GOSTERIYOR. EMTIA FIYATLARI DUSUK SEYRINI
          KORUDUGU SURECE, TUKETICILER ACISINDAN FIYAT BASKISI RISKI DUSUK.
          KURESEL EKONOMIDE DEGISEN DENGELER, ENFLASYON DUSUK KALIRKEN, URETIM
          ACIGININ DEVAM EDECEGINE ISARET EDIYOR. BU NOKTADA MB’NIN FAIZLERIN DUSUK
          KALACAGI SENARYOSU DAHA FAZLA KABUL GORECEKTIR.
          ONUMUZDEKI DONEMDE OZELLIKLE GIDA ENFLASYONU PROJEKSIYONLARININ ASAGI
          GELMESI ILE BIRLIKTE, MB’NIN ENFLASYON TAHMININI DE ASAGI CEKECEGI KESIN.
          ANCAK BUNUN OLCUSU, 2010 ICIN DAHA ONCE DUSUNDUGUMUZ FAZLA OLABILIR.
          BUNDAN SONRASINDA, MB’NIN "YAPMASI GEREKEN"LE, "YAPACAKLARI" ARASINDA
          FARK OLUSABILIR. MB, ENFLASYON HEDEFINE 2010 ICERISINDE COK YAKINSASA DA,
          SONRASINDA TUTTURABILECEGINI DUSUNMUYORUZ. BU NOKTADA FAIZ ARTTIRIMLARI
          BIZCE KACINILMAZ.
          ANCAK ARZ SOKLARINI MAZARET GOSTEREN MB, BUYUME CEPHESINDEKI DENGELERI
          DE GOZETEREK HEDEFLE UYUMLU BANDIN ICERISINDE KALMAYI TERCIH EDEBILIR.
          BU NOKTADA, PIYASANIN GOZUNDE ELDE ETTIGI GUVENIN SAGLADIGI RUZGARLA,
          DAHA AZ & DAHA GEC FAIZ ARTTIRIMLARINI TERCIH EDEBILIR. SIMDILIK GORUNEN,
          MB’NIN BU SENARYOYU TAKIP EDECEGI YONUNDEKI IZLENIMLERIMIZI ARTTIRIYOR.
          BU NEDENLE SENE SONU ICIN 100 BAZ PUAN OLAN FAIZ ARTTIRIMI TAHMINIMIZI
          75 PUAN OLARAK DEGISTIRIYORUZ. TAHMINIMIZ ICIN RISK HÂLÂ ASAGI YONLU.

IS YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.
          WWW.ISYATIRIM.COM.TR
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

Hasan baba, geldin mi yuvaya?

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

saatlik vadeli olarak baktığımızda destek olarak 70300 bölgesinin korunması ön plana çıkmakta,olası yukarı potansiyel ise 70650-900 geçilmesi gereken bölge olarak öne çıkmakta.dostlar gözden kaçırmamamız gerken ve hareketin alanının darlığı hesaba katıldğında kırılmanın oldukça sert ve dik açılı olması gerekir.shortları kısa longları da geniş marjlı izlemeye devam ediyoruz.ben ise flatım ve palanın yardımıyla 70300 long fırsatını bekliyorum.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                saatlik vadeli olarak baktığımızda destek olarak 70300 bölgesinin korunması ön plana çıkmakta,olası yukarı potansiyel ise 70650-900 geçilmesi gereken bölge olarak öne çıkmakta.dostlar gözden kaçırmamamız gerken ve hareketin alanının darlığı hesaba katıldğında kırılmanın oldukça sert ve dik açılı olması gerekir.shortları kısa longları da geniş marjlı izlemeye devam ediyoruz.ben ise flatım ve palanın yardımıyla 70300 long fırsatını bekliyorum.
                sevgili dostum, ben de 70450 ortalama ile shorttayım.

69xxx gelecek diye bekliyorum şuan

Yorum

• FNT
                  KARAKARTAL
                  • 29 Mart 2008
                  • 4754

70binin altını bekleme sebebim ise, yurtdışının ekşi olması ve sıkışan bollinger bandı.

sert kırılma bekliyorum aynen.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

fikret bey isabetli yorumlarınızla sizi takdirle izliyorum.inşallah öngörünüz doğrultusunda hareketler gelişir.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

bugün hızlı yükseliş olacak gibi Credit Suisse 3500 long açtı, kenara çekildi.

bence blöf yaptılar, ben de gördüm!

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

grafa baktığımızda saatlikta 69750 22 günlük ana destek ön plana çıkmakta,buda dikkat edilecek en önemli unsur olsada kanaatım yukarı yöndedir.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

dostlar bu sistem 2006 model olup başarı yüzdesi oldukça yüksektir.

Yorum

• FNT
                            KARAKARTAL
                            • 29 Mart 2008
                            • 4754

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            fikret bey isabetli yorumlarınızla sizi takdirle izliyorum.inşallah öngörünüz doğrultusunda hareketler gelişir.
                            sevgili dostum, öncelikle teşekkür ederim.

Çarşamba gününe kadar negatif görüntü mevcut bende,

Salı akşamına kadar trade yapmayı düşünüyorum,

uygun yerden tekrar long açıp, 73-73-74-75-76-77-78-79-80-81-82-83'e kadar long ağırlıklı trade yapmaya devam

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

Credit yine çıktı meydana, çok pis kasıyor, ama verecekler, el-mahkum...

ben sabırlıyım, bekleyeceğim. 70.800 stop

Yorum

• FNT
                                KARAKARTAL
                                • 29 Mart 2008
                                • 4754

vobu buralarda tutma çabaları görüyorum, 20 dk içinde akla kara ortaya çıkar sanırım,

EFG kendi satışını alıyor, gözden kaçmadı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information