70.050 de sat verdi, amma satmadık...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cesaret lazımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHazıran vadede (kapancak olan vade)
Barız bir negatiflik var
hem spota göre
hem ağustos vadeye göre olumsuz duruyor
sadece tahmın yetmiyorKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryağmur gibi sattılar, neden acaba?
Kapanacak vadedeki pozlar hocam
aslında belli ettiler
ama cesaret işteKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
para 8 -29.770,390ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
İnşaallah bu tahmine göre poz almışsındır.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaziran vadede adam ekside onun için aşağı basması gerekir.
tebriklerKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
benim para matriks ve forekse göre eşit.doğru sayılır.FNT dostumun hatalı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
amacım dostlarında kazanmasıydı.benimki düşük kontratlı işlemler.ama yinede ABV.dün gece FOREKSE göre yaptığım DOW çalişmasının yorumunu okumanızı tavsiye ederim.bir aksilik ve serverin azizliğine uğramazsam,gece veya en geç seanstan önce ayrıntılı analiz aktarmış olacağım inşallah,sayın dostlar.allah hepizi korusun.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnşaallah bu tahmine göre poz almışsındır.
tebriklerŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
canınız sağolsun, defalarca baktım, hep aynı... bir ara matriks donmuştu satışlar yağmaya başladığında, demek ki o zaman veri alamadım...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim para matriks ve forekse göre eşit.doğru sayılır.FNT dostumun hatalı.
Yorum

Yorum