Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Makina başında olsam 100-150 puanlar peşinde koşup 3-5 kere kar alıp 3-5 kerede stop olurduk komisyona çalışırdık gerçi beğenmediğimiz piyasa bile bugün iyi puan bırakmış yakalayabilene.
Yataydaki sinyalleri erittikmi iyi olacak..(copyright..kırmızı ve yeşil oklarda ki fikir saraylı üstada aittir)
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yataydaki sinyalleri erittikmi iyi olacak..(copyright..kırmızı ve yeşil oklarda ki fikir saraylı üstada aittir)
Saraylı yı nerde buldun ne zamandır yok ortalıkta. (başka sitelerde yazıyor herhalde) Efe bende sana bir filtre vereyim belki işine yarar
(BBandtop(c,20,S,2) - BBandBOT(c,20,S,2)) <=BBANDTOP(C,20,S,2)*0.1
en sondaki *0.1 ile oynayıp istediğin sıkışmayı/yataylığı ayarlarsın sistemine adapte edersin yatay/sıkışık zamanlarda sinyal vermesini engellemiş olursun.
kurcala biraz .
Şİmdi Yemeğe çıkıyorum, yapamazsan dönüşte MSN den yaparız.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum