Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

Abd'de gsyh 1. Ceyrekte nihai olarak % +2.7 (beklenti: %+3.0, onceki: %+3.0)

-matriks-

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

pra 8 kurum 2.4 artıda çıkmıyor giriyor.pala malda olunca böyle oluyor herhallllllll.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

artı 4.7 oldu

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• mutimar
          Bağımlı
          • 12 Mart 2009
          • 1356

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          artı 4.7 oldu
          Ne olursa olsun 2 gundür LONG bekliyoruz ama tık yok daha :(
          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

tahvil faizi 8.85 idi, 8.82 ye inmiş

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

dow 10200-250 hareketi olma ihtimali var.5 dklıklar bu eğime müsait.

Yorum

• EFE_09
                Tecrübeli
                • 14 Mayıs 2009
                • 1078

Sisteme uymadan yaptığım tek işlem 70.400 şort..17.30 da kaparım..250 puan terse gene kaparım
                Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• FNT
                  KARAKARTAL
                  • 29 Mart 2008
                  • 4754

Abd'de michigan uni. Tuketici guven endeksi haziran sonunda: 76.0 (beklenti: 75.5, onceki: 75.5)

-matriks-

Yorum

• FNT
                    KARAKARTAL
                    • 29 Mart 2008
                    • 4754

adamlar enflasyon bekliyor, demek ki resesyon yok

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sisteme uymadan yaptığım tek işlem 70.400 şort..17.30 da kaparım..250 puan terse gene kaparım
                      75 puana stop yön yukarı ..hafta sonuna flat gireceğim
                      Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
                        Tecrübeli
                        • 14 Mayıs 2009
                        • 1078

75 puana stop yön yukarı ..hafta sonuna flat gireceğim
                        genel trend yukarı olmasa bile bu DJİ imkb kapanan kadar artı gider..

Yorum

• EFE_09
                          Tecrübeli
                          • 14 Mayıs 2009
                          • 1078

10.310. rakamını>>10.320 olarak revize ediyorum..burası kırılmadan yukarı trend olmaz.

Yorum

• Bear_Bull
                            Spread Trader
                            • 09 Şubat 2009
                            • 773

benimde tatilde kaşıntım tuttu sabah kalktım emir yazıp bıraktım tekrar yattım 11:25 te kalktım baktım giden var yerine koydum. öğleden sonrada 15:30 datası geçmiş tehlike yoktur artık diye uzayayım dedim 5 dk da 125 puan zarara stop olmuş ayıya ne gerek long olmak ) tüm bu işlemler data seyretmeden yapıldı (derinlik yok evdeki makinada) iyi akşamlar/tatiller.
                            Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              benimde tatilde kaşıntım tuttu sabah kalktım emir yazıp bıraktım tekrar yattım 11:25 te kalktım baktım giden var yerine koydum. öğleden sonrada 15:30 datası geçmiş tehlike yoktur artık diye uzayayım dedim 5 dk da 125 puan zarara stop olmuş ayıya ne gerek long olmak ) tüm bu işlemler data seyretmeden yapıldı (derinlik yok evdeki makinada) iyi akşamlar/tatiller.

Yata yata para kazanmak bu olsa gerek..

Yatay piyasada belkide en güzeli yatıp uyumak...zayıf tatsız bir gün olduğu için işlem yapmayıp bende kulağımın üstüne yattım

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

Yata yata para kazanmak bu olsa gerek..

Yatay piyasada belkide en güzeli yatıp uyumak...zayıf tatsız bir gün olduğu için işlem yapmayıp bende kulağımın üstüne yattım
                                Makina başında olsam 100-150 puanlar peşinde koşup 3-5 kere kar alıp 3-5 kerede stop olurduk komisyona çalışırdık gerçi beğenmediğimiz piyasa bile bugün iyi puan bırakmış yakalayabilene.
                                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information