Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
pra 8 kurum 2.4 artıda çıkmıyor giriyor.pala malda olunca böyle oluyor herhallllllll.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
dow 10200-250 hareketi olma ihtimali var.5 dklıklar bu eğime müsait.
benimde tatilde kaşıntım tuttu sabah kalktım emir yazıp bıraktım tekrar yattım 11:25 te kalktım baktım giden var yerine koydum. öğleden sonrada 15:30 datası geçmiş tehlike yoktur artık diye uzayayım dedim 5 dk da 125 puan zarara stop olmuş ayıya ne gerek long olmak ) tüm bu işlemler data seyretmeden yapıldı (derinlik yok evdeki makinada) iyi akşamlar/tatiller.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
benimde tatilde kaşıntım tuttu sabah kalktım emir yazıp bıraktım tekrar yattım 11:25 te kalktım baktım giden var yerine koydum. öğleden sonrada 15:30 datası geçmiş tehlike yoktur artık diye uzayayım dedim 5 dk da 125 puan zarara stop olmuş ayıya ne gerek long olmak ) tüm bu işlemler data seyretmeden yapıldı (derinlik yok evdeki makinada) iyi akşamlar/tatiller.
Yata yata para kazanmak bu olsa gerek..
Yatay piyasada belkide en güzeli yatıp uyumak...zayıf tatsız bir gün olduğu için işlem yapmayıp bende kulağımın üstüne yattım
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yatay piyasada belkide en güzeli yatıp uyumak...zayıf tatsız bir gün olduğu için işlem yapmayıp bende kulağımın üstüne yattım
Makina başında olsam 100-150 puanlar peşinde koşup 3-5 kere kar alıp 3-5 kerede stop olurduk komisyona çalışırdık gerçi beğenmediğimiz piyasa bile bugün iyi puan bırakmış yakalayabilene.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum