Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi 4.320
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
sayın bear-bull incelemedim ama yinede sizden öğreneceğim çok şey olduğunu zannediyorum.bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.iyi geceler.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Taka
spot öğlenleri kapalı ve baktığınız 120 likte mecburen VOb datasına göre spotta 1 bar eksik data var
birinde günlükte 6 bar diğerinde 5 bar oluşmakta ve buda ortalamaları ister istemez bozmaktadır.
Vob datasını 7*20 likle 140 dk ya ayarlayın Spot 120 dk.lık kalsın ortalamalar yaklaşacaktır.
Azda olsa makas farkıda ortalamaları değiştiriyor tabi.
kolay gelsin
selamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ARKADAŞLAR YORGUNLUKTAN LONGLARI YAZMIŞIM,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongları son anda 69.100'den gönderdim ve geceye flat girdim.
sabah ola hayrola, bir de bilgisayarla uğraşıyorum...
DOĞRUSU, 69.200 den açtığım SHORTLARI 69.100 den kapattım, long olmaktan çekindim nedense, yarın sabah bakarız hele bir açılsın. gün içinde de güzel trade yapabiliyorum.
iyi geceler (okuyan olursa)
Yorum
-
dow için daha önceki yaptığım çalışmada 10500 görülsede satış fırsatı olduğunu belirtmiştim.ana trendin dengesinin bozulduğunu ama treydin devam etmesi gerektiğini belirtmek isterim.benzer kanal hareketin dowdada oluştuğu gözlenmektedir.aylardır milimetrik ilerleme yapan bu endeks ne değiştide 3 günde aldı verdide 10172 kapandı.bu sorunun cevabı oluşmadan yapılan işlemler çok büyük hatayı getirir.graf tazelenmiş olrak sunumda karar sizlerin.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
endeksimizinde orta kanalın içine net oturmadan yapılan alımlar yine hatayı getirir.graf tazelenmiş aşağıda:
Yorum
-
vdeli satlikte son durum;
Yorum
-
düşen kanalımız yukarı kırılmazsa uzun düşüşler başlayabilir.
Yorum
Yorum