Para çıkışı 3.227
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben dow açılınca 54000 e kadar panik satışı yaptırırlar diye bekledim durdum. 54500 üzerinde güçlü durduğunu görünce atladık hisselere bakalım
Benim bu haftaki beklentim olan arkaarkaya yükselişler olmadı maalesef. Bir kere sallayalım dedik tutmadı
Bu arada Mutimar bu vob'da genelde güzel hareketler yakalıyorsun ve ABV kuralını güzel uyguluyorsun ya helal olsun.
Herkese iyi haftasonları.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
imlb beni dinledi.ama vobda hınzır dolu dansözden beter dasöz.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Sagolasın abi..asıl dün 70.975 geldiğinden 900 den kısa pozisyon açmıştım ve tıstığım için alım yapmadan geri vazgeçtim sonra tak tak aşşağı geldiporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada Mutimar bu vob'da genelde güzel hareketler yakalıyorsun ve ABV kuralını güzel uyguluyorsun ya helal olsun.
ama tam hatırlamıyorum 70.450 den sanıırm KISA gırdım geceye onuda sabah kapadım ... Anlayacağın abilerim gibi bende çok da iyi kar edemesem de zarar etmedim Allahtan...
Herşeye ragmen A.B.V.
Akbank beni deli ediyor komisyon oranı çok aldığı için bazen işlem yapmaktan çekiniyorum vallahi..
Neyse abin tespitlerinden dolayı teşekkür ederim.....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
ArkadaŞalar burayi uzun sÜredİr sadece İzedİm katilima ara vermİŞtİm ama firsat buldukÇa benİmde İnŞallah meclİste Çorbam olur.İyİ tatİller meclİsİmİze.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Memnun kalırız sevgil takataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaŞalar burayi uzun sÜredİr sadece İzedİm katilima ara vermİŞtİm ama firsat buldukÇa benİmde İnŞallah meclİste Çorbam olur.İyİ tatİller meclİsİmİze.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Yorum
-
dost meclisi şu resim yükemenin daha kolay yolu yokmu adam şimdide bir uplood yaparken kelime yazma yeri çıkarmış buda işi zorlaştırıyor.bizim sitenin kendine ait basit yükleme yeri yokmu.ne zaman yükleme yapsam alet dengesini bozuyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdost meclisi şu resim yükemenin daha kolay yolu yokmu adam şimdide bir uplood yaparken kelime yazma yeri çıkarmış buda işi zorlaştırıyor.bizim sitenin kendine ait basit yükleme yeri yokmu.ne zaman yükleme yapsam alet dengesini bozuyor.
666kb
çok kolay ve kullanışlı.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
teşekkür ederim bear bull gerçekten güzel ve basitmiş.vadelide son durum.
Yorum
-
bu 20 dklık dönmeden long yok
Yorum
-
murat doğanayın site adresini kaybetti bir arkadaş yazabilirmiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum