Hadiii son 20 dakika, duurma göre pozisyon azaltabilirim ( Sadece Tırstığım içim)
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben pariteye güvenmediğim için kısa oldum sen daha iyi bilirsin ya....
öğlen 70.925 gibi kısa olacaktım ama baktım çok iştahlılar vaz geçmiştim
kısmet 70.475 e ( pardon 70.450 den'de gelmiş )
% 45-50 Kısa olmuşum bir anda Biraz fazla oldu bu rakam ve Tırsmam iyice artıyor...... Piyasa değil ben kızarmaya başladım

Ben üstteki resme uymaya çalışıyorum
kendimi tutamadığım zaman da oluyor bazenKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Abi ben Uzundan kazanamadım ama Kısa'dan kazanacagım sanırım az yada çok, sen nasılsın?.....yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
70.375 kısaTırsık VOB'cu...
Yorum
-
Ben sormadan sen cevap yazmışsın bile Abi......
Ama son dakikalarda biraz pozisyon azaltmayı düşünüyorum böyle piyasalarda geceye % 50 KISA taşıyarak girecek kadar tecrübe ve bilgi sahibi değilim....
Hele Birde tırsıklığım olmasa......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Sn yemekci isabetli pozisyon için kutlarım 70.275 den %25 murat abinin stoplossu kırılınca(69825) ilave %25 ile geceye bende kısa gireceğimyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
70.375 kısaBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Aşk olsun....
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70.475 den KISA açtım...
Dayanamadım kaç gündür hiç bir LONG yada SHORT işlem yapmamıştım ve dayanamadım KISA oldumyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
70.375 kısaAşk olsun EFE abi......:040::040::040:EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn yemekci isabetli pozisyon için kutlarım 70.275 den %25 murat abinin stoplossu kırılınca(69825) ilave %25 ile geceye bende kısa gireceğimTırsık VOB'cu...
Yorum
-
Neden kapadım
Aslında işlem yapmaya çaılştığım 60 dakkalik peryot sat durumunda
ve en düşükten nerdeyse kapadık
Fakat düşüş garanti kaynaklı gibi gedi bana
birde dow'a da güvenemedim
sözün özü yine duygular devreye girdi kapadım
gece dow yukselip yarın zarar da yazsam kapamamam lazımdiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Seninde kisa yaptığını görsemEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn yemekci isabetli pozisyon için kutlarım 70.275 den %25 murat abinin stoplossu kırılınca(69825) ilave %25 ile geceye bende kısa gireceğim
inan kapamazdım
Arrtvinden misafirlerim var
fazla da okuyamadımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
bu 60 dakkalığa uymak çok zor
bir sat veriyor bir vazgeçiyor
2 sefer stop oldum
allahtan zararsız işlemler oldu

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru