Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bear_Bull
    Spread Trader
    • 09 Şubat 2009
    • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
      Spread Trader
      • 09 Şubat 2009
      • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Abi daha nerelere düşsün Artık biraz nefes alma zamanı gelmedi mi bunun?

Benim günlerdir dikkatimi çeken bir konuya değinmek istiyorum:
        GAPLI açılışlar....Bu hafta boyunca hep düşüşe oynayıp temkinli davranmama rağmen bu GAP'ler hafif zararlar yazdırdı...
        Evet gün açılışlarında gap'e alışıktık ama artık 2. seanslarda bile gap'li hareketler yaptılar ki bence bu borsanın yeterince mide bulandırıcı bir yer olduğunun açık örneğiydi.

Sinirlerim çok bozuldu bugün. Neyse herkese iyihaftasonları....
        Herkesin morali bozuk. Yeni bir trend oluşmadan bulaşmak çok sıkıntı verir insana. Ben büyük düşüşten sonra tepki ve sonraki gün iyi olunca tamam yeni trend oluşur diye düşündüm ama yamulttular. Yükseliş trendi bence bitti. Yükselişler artık eskisi kadar hızlı değil. Bu nedenle artık pozisyona girerken iki kere düşünmek gerekiyor.
        Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• Bear_Bull
          Spread Trader
          • 09 Şubat 2009
          • 773

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

Dostlar bugün itibariyle evime döndüm,kısa süreli tatil de olsa bu dönemde piyasadan uzak kaldığım için çok memnunum aslında ..Vob da ne teknik bırakmışlar ne Ky kazanana varımı Py den başka bilmiyorum..belkide eski düzenim hisseye geçmeliyim diye düşünmedim değil.

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sevgili efe hafta sonu şu para grafiğini bir tazelesek
            bende grafiğin son halini merak ediyorum..yaklaşık 15 sayfa önce güncellemişiz sayfalarda tarama yaptım ama veri bulamadım..günlük giriş çıkışı alabilirsem hemen grafiği güncellerim sn yemekci..
            Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

10 + 29,653
                11 + 2,286
                12 + 18,349
                13
                + 211
                14 - 37,028
                17 - 5,372
                18 + 14,671
                20 - 43,331
                21 - 49,250
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

Şunu kabul etmek lazım
                  Bu ölçekte para çıkışları uzun zamandır.
                  hiç olmamıştı
                  Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

cuma günü pek istemesemde mecburiyetten kısa kaldım
                    önümüzdeki hafta en fazla çizdiğim şekle göre hareket etmesini kabul edebilirim
                    çizili en tepeyi geçip geri dönmeyeceğini hissedersem stop olacağım.

Diğer türlü çizdiğim her tepede ilave yaparak gevşemelerde ilaveleri kapatarak kısa kaldığım sabit poz.la devam etmeyi düşünüyorum.
                    geri dönüş hiç olmaz ilaveleri kapatamazsam 71,225 te full olmuş olacağım.
                    Eğer zaten çok yukarı gitmezse 70.000 altından geri dönecek olursa endişelenecek birşey yok.
                    stratejim iş yaparsa Tüm portföye % 18 getiri, stop olursa % 20 götürürecek hesaptan.

Yorum

• yemekçi
                      Gurme
                      • 22 Mart 2009
                      • 3314

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Dostlar bugün itibariyle evime döndüm,kısa süreli tatil de olsa bu dönemde piyasadan uzak kaldığım için çok memnunum aslında ..Vob da ne teknik bırakmışlar ne Ky kazanana varımı Py den başka bilmiyorum..belkide eski düzenim hisseye geçmeliyim diye düşünmedim değil.

bende grafiğin son halini merak ediyorum..yaklaşık 15 sayfa önce güncellemişiz sayfalarda tarama yaptım ama veri bulamadım..günlük giriş çıkışı alabilirsem hemen grafiği güncellerim sn yemekci..
                      Vopta toplamda zarardayım
                      Hissede kazandıklarımın bir kısmını burda harcadım
                      Bu şekilde birakmak dokunuyor
                      Samımı düşüncem
                      burda durmamak lazım
                      Kapitalizmin zor sınavı
                      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                        Gurme
                        • 22 Mart 2009
                        • 3314

Teşekkürler snBear_Bull
                        Kapitalizmin zor sınavı
                        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• Bear_Bull
                          Spread Trader
                          • 09 Şubat 2009
                          • 773

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Teşekkürler snBear_Bull

Esas Size teşekkürler Sn Yemekçi

başlığı boş bırakmıyor gördüklerinizi/hissettiklerinizi paylaşıyorsunuz (Keykafe iyice sezsizleşti burası öyle olmasın)
                          ben ise arada gönderdiğim 1-2 tablo yada 1-2 grafik ile paylaşımda bulunuyorum sadece.

Tüm paylaşım yapan arkadaşların Emeklerine teşekkürler tekrar.

Yorum

• culex
                            Tecrübeli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 908

iyi tatiller
                            pazartesi için takip edeceğim bantlar
                            orta bant:68850-67800
                            dış bant:69350-67300

69350 civarı sayın bear bull un gönderdiği grafikteki üstüste gelen iki fibonacci seviyesine denk geliyor.
                            .

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Abi daha nerelere düşsün Artık biraz nefes alma zamanı gelmedi mi bunun?

Benim günlerdir dikkatimi çeken bir konuya değinmek istiyorum:
                              GAPLI açılışlar....Bu hafta boyunca hep düşüşe oynayıp temkinli davranmama rağmen bu GAP'ler hafif zararlar yazdırdı...
                              Evet gün açılışlarında gap'e alışıktık ama artık 2. seanslarda bile gap'li hareketler yaptılar ki bence bu borsanın yeterince mide bulandırıcı bir yer olduğunun açık örneğiydi.

Sinirlerim çok bozuldu bugün. Neyse herkese iyihaftasonları....
                              Sayın poritino; affınıza sığınarak söylüyorum. 2007 krizi bazen gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor. 58.000 lerden 21.000 lere uzanan uzun vadeli bir düşüş oldu.
                              Endeks bir haftada %25 değer kaybetti. Millerin parası göz göre göre eridi. Kimse pozisyon bozamadı. Artık tepki verir ilk tepkide satarım diye düşündü. Ben pazartesiyi değil salı çarşamba ve sonrasını düşünüyorum. Çünkü yatırım yapmak için pazartesi zaten geçti. Pazartesi hisse alacak bir insan salı ve çarşamba ne olur diye düşünmeli bence.

Neyse ben çok çekimserim ama teknik açıdan hisselerin mutlaka yukarı dönmesi gerek.

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

Bu sırada para giriş çıkış grafiğini veren arkadaş vardı. Para giriş çıkış grafiğimiz var mı elimizde hazır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information