Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

saın dostlar günaydın.

bu sitedeki burak gerçek arkadaşımızın yorumları gayet ilginç.
    ayrıca buluetooth üstadımızın yorum ve düşünceleride bana bir mantık veriyor.
    diğer taraftan haftalık ve günlük pivot sistemide dikkatlice izlenmeli,mutlaka stoploslara dikkat edilmeli son gönderdiğm graflarda ve yorumda dikkate alınmalı,sayın yatırımcılar şu sözümü aman hiç unutmayınız.her şey bir kıvılcımla başlar kimse farkedemez,
    yangın çıktığındada herkez alev topunu ve dumanı görür ve birşeyler yapma çabasına girer.bilmem anlatabildimmi. benden bu kadar diyelim.
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

haberlare dayalı işlemler her zaman panik yaptırmıştır;ya sonra piyasa kendi gerçeğine hep dönmüştür.

dostlar ben bu piyasaya şu an için inanmıyorum.herkezin bildiğinden kim para kazanmışki.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

sayın dostlar bu oyun bir tezgah önce neye inandırmak istiyorlarsa onu uyguluyorlar,sonrada bir teknik yapıp bizim gibi sürüleri davet ediyorlar arkasındanda istedikleri gibi beceriyorlar.türkiyede mobius,dünyada goldman sacsks ingilizcezce hatalı olabilr bu tabirle herkesi istedikleri bahaneyle oyuna davet edip hallediyorlar.bu işin şimdilik suyu çıktı.bakarsın yarından itibarende x100 ya 30 bin derler yada 100 bin derler.bildiğim birşey varsa oyunu onlar kurar onlar bozar.bu kadar malı kime satacaklar diyede düşünmeyelim,her pazarın bir alıcısı satıcısı vardır.
        bu yazıyı başka bir sitede hafta sonunda yazmıştım siz dostlarlada düşüncemi paylaşmak istedim.

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

Günaydın dostlar
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

Değerli dostlar
            Şu kesin anlaşıldi ki
            Bu vob ta full kaldıraç kullanıpta işlem yapanlar
            sonunda batar
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
              Gurme
              • 22 Mart 2009
              • 3314

Bugün bu hareketi yapanlar
              Mühtemelen yarında bunu mc sini beklerler
              Yada bugün çoğunu geri verirler
              Kapitalizmin zor sınavı
              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

sayın dostlar geçmişte birkaç saatte voba tavan bile yaptırdıkları günü hatırlarımızda dünk gibi duruyor.piyasa durulmadan işlem yapmak ciddi zararlı sonuçlar doğurabilr.dikkat derim.

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

iş dolar satıyor dikkat.işlerin rengimi değişiyor ne acaba...şu an 111291 dolar shortadı.

Yorum

• yemekçi
                    Gurme
                    • 22 Mart 2009
                    • 3314

Satışlar karşılanıyor
                    Şayet düşen trenddeysek
                    Normalde burdan aşağıya dönmeleri lazımdı
                    Ama şu ana kadar satışlar karşılandı
                    Kapitalizmin zor sınavı
                    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                      Gurme
                      • 22 Mart 2009
                      • 3314

Para girişi 32. mılyona ulaştı
                      Gerçekten çok enteresan bir gün
                      Kapitalizmin zor sınavı
                      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                        Gurme
                        • 22 Mart 2009
                        • 3314

Ne oçaklar sonyor bugün
                        Tıpkı cuma günü gibi
                        Kapitalizmin zor sınavı
                        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

iş habire dolar satıyor -16629 oldu.

Yorum

• yemekçi
                            Gurme
                            • 22 Mart 2009
                            • 3314

Kapitalizmin zor sınavı
                            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Ne oçaklar sonyor bugün
                              Tıpkı cuma günü gibi
                              Bunun bir tepki olduğunu 55.5XX lere değip oradan geri çekileceğini düşünerek hayatımın ufak çaplı ilk short denemesini yapacaktım ama geçen cuma ve bugün yaşananları görenler artık bu işin oyuncağa döndüğünü iyice anladılar sanırım.
                              VOB MOB takılmam..
                              Borsamız artık VOB'un kucağına oturmuş bir oyana bir bu yana sallanıp duruyor.

Eğer bu bir tepkiyse önümüzdeki 2 gün çok sert seans içi hareketler olacak kanımca.
                              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• EFE_09
                                Tecrübeli
                                • 14 Mayıs 2009
                                • 1078

dostlar tünaydın 1haftalığına ufak çaplı bir tatile çıkıyorum, piyasanın aşırı volatil olması sebebiyle bilgisayar başında olmadan işlem yapmakta sakata getirebilir en güzeli flat.. tatilde herkese selamlar..
                                Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information