Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VOLVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    Sesin çıkmıyor
    Abi yazdım ya son 5 dk'da kapattım diye. Hemde son derece gereksiz bir kapamak24k24

Lakin bugünden sonra insanların vob'a sermaye piyasalarına bakış açısı değişecek bende.

Shortçular elbetde sevinecek ama tam tersi de olabilirdi. Sermayeni 5 dk'da elinden alabileceğini gösterdiler bence bugün. Hadi gelde bundan sonra vob'da geceye pozisyonda gir.Yön fark etmez

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

sevgili poritino %3 le kurtardı çoğunu geri aldılar. yarın futureler artıda olursa bizde yine bir şey olmaz bakarsınız.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• yemekçi
        Gurme
        • 22 Mart 2009
        • 3314

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Burada long olan var mı ?

Valla kısmet olacak. Ben son 5 dk'da shortlarımı bugün kapattım.Neyse long olmak da vardı. ALLAH korumuş

Sende şort kapayacak günü buldun emik24
        Kapitalizmin zor sınavı
        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

dow la birlikte bolomberg sitesi de göçtü yahuuuuuuuuuuuuuu :-) açılmıyor.

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sevgili poritino %3 le kurtardı çoğunu geri aldılar. yarın futureler artıda olursa bizde yine bir şey olmaz bakarsınız.

Sn.Yorumcu affınıza sığınarak yazıyorum ama siz her an batma tehlikesi yaşıyorsunuz/yaşarsınız.

Bir önceki mesajınızda yavaş yavaş alıma geçerim diyorsunuz vs vs.

Bunun yanlış bir karar olduğunu iddia etmiyorum belki de doğrudur ama önünüzü görmeden karambole işlem yapmak sizi mutlaka bir gün büyük hataya sürükleyecektir.

Yorum

• yemekçi
              Gurme
              • 22 Mart 2009
              • 3314

Tüm dunya liderleri
              Bu paranın inanılmaz hırsına ve sınır tanımamazlığına bir dur demeli
              Aracı kurumlar vs para kazanacak diye kanunlar yapılmamalı
              ve entrumanlar üretilmemeli

Yahu Allah aşkına
              Bizim Vadeli işlemler borsası
              İhracatci ve ithalatcciyi hedfe için kurulmamışmıydı
              Birilerinin oyuncağı oldu
              3 kağıt la borsayı al aşağı veya yukarı

Herkes şapkasını onune koyup düşünmeli
              Bence vobta işlem yapmamalı
              kazan veya kaybet

ama rahat dururmuyuz dersen
              zor
              Kapitalizmin zor sınavı
              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

arkadaslar uzunda olan yok kazayı hasarsız atlattık sanırım...

yarın ola hayrola herkese ıyı geceler.......

Yorum

• Akresi
                  Katılımcı
                  • 17 Ekim 2008
                  • 58

Kıyamet yarın imiş... future piyasalara bakınız...

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

dow 10.000'in altında kapatsaydı sözün bittiği yer olurdu.
                    ama yine 10300 lerden kapattı yırttı... paçayı gibi. futurelerin yarın artı olması çok ama çok önemli yükseliş için ya da az kayıp için.
                    Neyse bugün hiç bir yorum yapılamaz doğru dürüst. izle ve gör yapmak gerek.
                    Hissede olan arkadaşlar umarım kaybınız az olur ya da umarım yarın artışa geçer endeks
                    herkese iyi geceler bu gecelik benden bu kadar.

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

10.500 kapatmışlar.... çokta korkulacak gibi değil bence.

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

dow la birlikte bolomberg sitesi de göçtü yahuuuuuuuuuuuuuu :-) açılmıyor.
                        O değil benim cepten 3G bile göçtü...Eve gelene kadar 10200'u gosterip durdu...Bugün bir terslik vardı
                        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• karınca06
                          KASAP
                          • 12 Nisan 2009
                          • 976

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Tüm dunya liderleri
                          Bu paranın inanılmaz hırsına ve sınır tanımamazlığına bir dur demeli
                          Aracı kurumlar vs para kazanacak diye kanunlar yapılmamalı
                          ve entrumanlar üretilmemeli

Yahu Allah aşkına
                          Bizim Vadeli işlemler borsası
                          İhracatci ve ithalatcciyi hedfe için kurulmamışmıydı
                          Birilerinin oyuncağı oldu
                          3 kağıt la borsayı al aşağı veya yukarı

Herkes şapkasını onune koyup düşünmeli
                          Bence vobta işlem yapmamalı
                          kazan veya kaybet

ama rahat dururmuyuz dersen
                          zor

cok haklısın abı....bugun 5 dk da forexde kımlerın ocagı söndü....py de kol kesme olmadığı için

rahatlar,yarın düşer ertesi gün çıkar...arkadaslar bu pıyasada oynuyorsan tek kural var elını bellı etsede

bu rıskı alarak pozısyonu actığında otomatık olarak stoploss noktasını koymak....yoksa 5 dk da boş ceple

karsılasabılırız....

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sn.Yorumcu affınıza sığınarak yazıyorum ama siz her an batma tehlikesi yaşıyorsunuz/yaşarsınız.

Bir önceki mesajınızda yavaş yavaş alıma geçerim diyorsunuz vs vs.

Bunun yanlış bir karar olduğunu iddia etmiyorum belki de doğrudur ama önünüzü görmeden karambole işlem yapmak sizi mutlaka bir gün büyük hataya sürükleyecektir.
                            risk olmadan kazanç olmaz. Benim göstergelerim al diyince paramın %20 si ile girerim. Her %10 düşüşte bir %20 daha alırım o şekilde gider... 59.xxx iken riskli deddim uzak durdum. 58.000 iken dayanamadım aldım. durum iki gün iyi gitmedi birde dolar bazında endekse bakayım dedim. ben ne yapmışım ya diyip sattım iki gün önce. bunlar kendi topiğimde yazıyor...
                            Sistemim iki hisse hariç hiç birinde hata vermedi. sadece uygun zamanı kolluyorum.

Yarın için sistemim al derse alırım yazmamış mıyım ben oraya. Yazmamışsam unutmuşumdur. Batma tehlikesi dediniz de bu kesinlikle doğru. Belki sizin için çok para değildir ama ben 2007 de 12.000 TL kaybettim. düşüş durduktan sonra kaybımın 8.000 TLsini aldım. daha endeks 25.000 e tırmanmadan o kadar kurtarabildim. eğer düğün dernek işleri çıkmasaydı harika olacaktı benim için. :-)
                            Neyse bir yönden haklısınız ama her alanda diken üstündeyimdir ben.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

volvo mesajımda eksik olmuş... :-)
                              sistemim alımın yaklaştığını gösteriyor sadece onu söyleyim. ama daha var benim alabilmem için. dow daki gibi bir durum olursa sistemim yarın öğleden sonra al verebilir. ya da %1-2 gibi düşmeye devam ederse en geç çarşamba günü tepkiye oynayabilirim. ondan sonrada trende bakarım. Benim sistemimde zaten yılda maxsimum 3-4 kere alım fırsatı geliyor onun harici sakatlık ortaya çıkıyor.

Yorum

• VOLVO
                                indikatör
                                • 30 Nisan 2009
                                • 1448

volvo mesajımda eksik olmuş... :-)
                                sistemim alımın yaklaştığını gösteriyor sadece onu söyleyim. ama daha var benim alabilmem için. dow daki gibi bir durum olursa sistemim yarın öğleden sonra al verebilir. ya da %1-2 gibi düşmeye devam ederse en geç çarşamba günü tepkiye oynayabilirim. ondan sonrada trende bakarım. Benim sistemimde zaten yılda maxsimum 3-4 kere alım fırsatı geliyor onun harici sakatlık ortaya çıkıyor.
                                Yolun açık olsun Sevgili yorumcu. Her zaman doğru kararları vermeni canı gönülden dilerim.

iyi geceler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information