Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

Sevgili Doğanay'ın yazısını tekrar tekrar okuyup duruyorum. Şaşkınlık ve hayranlıkla bakıyorum öylece. Sayesinde 27 Nisan'da nakite geçtik sattığımız kağıt o günden beri %9 eridi bile.
    27 Nisan'da herkes acaba endeksler döndü mü derken bile kendisi yorumundan geri adım atmayıp 4 Mayıs'a kadar izlemede kalınmalı dedi.
    27 Nisan ve 4 Mayıs DOW'un ciğerini söktükleri tarihler oldu

Ahhh üstad ahhh...Sana ne kadar teşekkür etsek azdır.

Murat DOğanay 2 Mayıs gecesinden:
    "dowda ve s&p de hem günlük hem haftalık bazda iki hafta önce oluşan SAT sinyali,,,kısa bir AL yada TUT a dönüşümden
    sonra KESİN SAT halini aldı...tabii bence..."
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

gimse takılmayı buralara... gittiğim yeri kurutuyorum. en iyisi yorum yapmayayım ben.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• yemekçi
        Gurme
        • 22 Mart 2009
        • 3314

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        gimse takılmayı buralara... gittiğim yeri kurutuyorum. en iyisi yorum yapmayayım ben.
        Akşamleyin nöbeti size devr ediyorum
        Gündüz yaz geçe yaz olmaz dimi
        Kapitalizmin zor sınavı
        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hasan Abi daha dur ya 2000 puan yaptık alt tarafı

Yalnız ben Pala'nın bu kadar kolay kolay short'dan para yedireceğine inanmıyorum.Dur bakalım ne zaman silkelencem

Bugün DOW artı kapatmaz ise bende borsa bilmiyorum. Hafif eksiler de benden olsun ama
          Rezil olduğuma mı üzüleyim shortlarım var ona mı sevineyim

Sanırım shorta sevineyim

Nikkei de 2 gündür kapalıydı.Yarın cozutma sırası onda

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sevgili Doğanay'ın yazısını tekrar tekrar okuyup duruyorum. Şaşkınlık ve hayranlıkla bakıyorum öylece. Sayesinde 27 Nisan'da nakite geçtik sattığımız kağıt o günden beri %9 eridi bile.
            27 Nisan'da herkes acaba endeksler döndü mü derken bile kendisi yorumundan geri adım atmayıp 4 Mayıs'a kadar izlemede kalınmalı dedi.

"
            Aynen öyle. Ya harbiden şaşkınlık derecesinde tarihi %100 tutturdu neredeyse. Hatta 3 kere endeksin nasıl kapanacağını önceki geceden yazdı. Ve hepsi bingo tam isabet oldu.

Murat Abi'nin emeklilik yaşı geliyor diye üzülüyorum.55'inde bırakacaktı ya. 12 küsür sene olsa da şimdiden tasa oldu bana

Yorum

• EFE_09
              Tecrübeli
              • 14 Mayıs 2009
              • 1078

dostlar kimsenin uğramaması konusunda haklısınız ancak işin açıkçası alıntı yapıp konuya yanıt ver dediğimde cevaplama paneli gelene kadar yaklaşık 15 dakika geçiyor..bu arada ne yazacağımı unutuyorum..ayrıca grafik ekle butonu çalışmıyor manuel [IMG] kodlarını girerek grafik ekleyebiliyorum.bu sorun herkesde varmı yoksa birtek bendemi..

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              para çıkışı imkb 100 8 kurum 7.368
              Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• hpy
                Yeni Üye
                • 30 Mart 2009
                • 0

Vadeli 30 luk ters

Grafiği biraz sadeleştirip yollayım dedim.Yarın ve önümüzdeki bir kaç günde mavi kanal üst bandı kırılmadığı takdirde olumlu seanslar olacak gibi duruyor.
                Hamdım...Piştim...Yandım...
                Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• VOLVO
                  indikatör
                  • 30 Nisan 2009
                  • 1448

Sevgili Efe aynı şikayeti bende dün dile getirdim. Yani alıntılama olayı.

Ancak az önce sinirlenip tuşlara ard arda 3-4 kez sertçe bastığımda alıntının hemen olduğunu gördüm.

Tuşa ard arda 3-4 kez bas ama sinirlenmene gerek yok

herkese iyi geceler...

Yorum

• kahin
                    Katılımcı
                    • 26 Eylül 2009
                    • 42

hafif aşagı eğilimli piyasa son kozlarını oynamaya başladı artık..martda başlayan , milletin alayını trenden indiren piyasa şimdi bana kalırsa yeniden mallanma ve long fırsatı verdirdiğini düşündürmekten fazlasını yapmıyor.şimdilerde usturplu düşüyorum düzeltiyorum tadında gösterilen güç tamamen dümendir bana göre..o verilen şurayı gecerse şu şu kırılırsa bakmak lazım vs yorumlarının alayının 1-2 dakika içerisinde hikaye olacağını düşünüyorum cok kısa vade de (tahminim önümüzdeki hafta ).Ve bu hafif yatay düzeltmenin beklenenin aksine yerini yeni bir yukarı harekete değil, derinleşerek göçen bariz bir aşagı harekete bırakacağına inanıyorum..eğer gercekten yukarı gitme eğilimi taşısa idik şimdiye dek 76.000 i paramparça etmiş olmalı ve peşinden cok sert bir düzeltmeyi çoktaan tamamlamış ve ikinci cıkışı yaşıyor olmalıydık..düzeltme bu kadar uzun sürmemeliydi ayrıca 75.000 den 70.500 ün altına birtürlü verilmeyen piyasa düzeltme yapıyor sayılmaz tam tersine malın kıralını dağıtma yeri olarak değerlendirilir olsa olsa...Şu zamanların reel ekonomide düzelme belirtilerinin arttığı bir dönem olması da borsaların gercekleri her zaman önceden satın aldıgının bir kez daha göstergesi olacak diye düşünmekteyim..neyse algım böyle yarın şu ufak tefek yeşili bi görekte hele ahanda döndük hezeyanları bi depreşsin o zaman bağalım böyle 1 ay sürüyor mu 5000 puanlık ince düzeltmeen fazla 8 saatlerini alırilk partisi

Yorum

• emir
                      Katılımcı
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 20

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Murat DOğanay 2 Mayıs gecesinden:
                      "dowda ve s&p de hem günlük hem haftalık bazda iki hafta önce oluşan SAT sinyali,,,kısa bir AL yada TUT a dönüşümden
                      sonra KESİN SAT halini aldı...tabii bence..."

Sn.poritino,
                      Sevğili murat abi yazıyormu? Nerede yazıyor??Uzak kalmışık demekki...
                      Teşekkürler..

Yorum

• FNT
                        KARAKARTAL
                        • 29 Mart 2008
                        • 4754

emir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sn.poritino,
                        Sevğili murat abi yazıyormu? Nerede yazıyor??Uzak kalmışık demekki...
                        Teşekkürler..
                        sadece kendi sitesinde yazıyor...

Yorum

• yemekçi
                          Gurme
                          • 22 Mart 2009
                          • 3314

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          dostlar kimsenin uğramaması konusunda haklısınız ancak işin açıkçası alıntı yapıp konuya yanıt ver dediğimde cevaplama paneli gelene kadar yaklaşık 15 dakika geçiyor..bu arada ne yazacağımı unutuyorum..ayrıca grafik ekle butonu çalışmıyor manuel [IMG] kodlarını girerek grafik ekleyebiliyorum.bu sorun herkesde varmı yoksa birtek bendemi..

Sevgili efe
                          Alıntıda sn volvonun dediği gibi
                          ilk seferede baktın gelmiyor tekrar bas
                          hemen geliyor
                          Resim içinse aslında fark yok
                          Çıkan linki buraya yapiştir

Ben resimleri ressim.net sitesini kullanarak
                          yapiştırıyorum
                          Ordada forum kodu vra
                          o linki kopyala
                          yazı yazdığımız yere yapıştır kafi
                          Kapitalizmin zor sınavı
                          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                            Gurme
                            • 22 Mart 2009
                            • 3314

Gunaydın dostlar
                            Kapitalizmin zor sınavı
                            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                              Gurme
                              • 22 Mart 2009
                              • 3314

30 dakkalik vob

Kapitalizmin zor sınavı
                              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Gunaydın dostlar
                                Gunaydınlar.....

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Aynen öyle. Ya harbiden şaşkınlık derecesinde tarihi %100 tutturdu neredeyse. Hatta 3 kere endeksin nasıl kapanacağını önceki geceden yazdı. Ve hepsi bingo tam isabet oldu.

Murat Abi'nin emeklilik yaşı geliyor diye üzülüyorum.55'inde bırakacaktı ya. 12 küsür sene olsa da şimdiden tasa oldu bana
                                Bıraksın be abi...Bu piyasalar adamı erken emekli eder zaten
                                Stratejisini gerçekleştirmesi kısmet olur inşallah...Arada biz de nemalanırız tabii
                                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information