Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar buraya grafları nasıl atıyorsunuz
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Vadeli 30 luk Ters

Oboobo formasyonu oluşmuş durumda
Mavi destek olan 73200 kırılırsa 75 lere kadar yolu olabilir.75 de yukarıya geçilirse 77-78 aralığını kollayarak olumlu düşünmeye devam.75 üstünde güçsüzlük sezersem uzun vadeli yeni dip senaryolarını devreye sokabilirim kendi adıma.
Stoploss ters yeşil kanal üst bandı olarak düşünebilir çok kısa vade düşünenler için.71500-600 bölgesi yukarıya geçilirse 70400 son durak bana göre.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
yemekçi dostum hala resim yükleyemiyorum.eskiden cevap bölümünün altında oluyordu şimdi neredeŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sayın hpy sizde yardıcı olabilirsiniz veya diğer dostlar resimler şu an nasıl yükleniyor?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
xu30 120 lik

Daralan üçgen görevini layıkıyla yerine getirmeye devam ediyor.73500 üzerinde saatlik kapanış olmadan yukarıya bakmak imkansız.Ya alt bant olan 70400 lere inecek ve resimde gösterdiğim şekilde hareket etmeye çalışacak ya da bir sabah ansızın 73500 üzerinden açılacak ve yoluna devam edecek.İzleyelim bakalım pala ne gibi planlar yapıyor.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hpy sizde yardıcı olabilirsiniz veya diğer dostlar resimler şu an nasıl yükleniyor?
Rssim yükleme sitesine resmi yüksedikten sonra oradaki linki alıp buraya kopyalayın.Yalnızca o kadar.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
teşekkürler dostlar biraz zorda olsa bişeyler yapabildimŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
karınca dostum bloğuna baktım 27 nisandan beri bişey koymamışsın.göstergelerindeki son durum nedir merak ettim.bende bir yukarı feyk yakında olacakmış gibi duruyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum