EFG-İŞ uzunları yeni vadeye taşıyor...Yukarı dan satmak isteyecektir ..şeklinde bir yorum ne kadar isabetli olur acaba..teknik analiz konusuna hakimim ama şu pasta yorumununda zayıfım..
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
böyle haberler Ky yi kurt kapanına çekmek için özel olarak uyduruluyor..acemi ky gelsinki kafasına çakalım malı mantığı..
bigpara - Liseli borsacı yüzde 328 kazandıBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
73150 geçilmeli yoksa işler kötüye saracak gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sayın EFE sizin teknik ne der acaba benimki 73150 üstü olumlu gibi duruyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
73.300 ilk etapta..garanti yukarı 73.550 diyor sn taka..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın EFE sizin teknik ne der acaba benimki 73150 üstü olumlu gibi duruyor.
Bugün yeni pozisyon açmayacağım sanırım hafta sonuna flat girmekte fayda var kanımca..Düşüyoruz düşmesine hacimsiz düşüş yaşıyoruz..saat 15.00.den sonra kendini gösterne bir göstergemde bu saatte mutlaka kıpırdanma olurdu ..banamısın demiyor....
İMKB için aşağı gitmek istiyorum rakamı 58.304..
İMKB için hareketli stoploss 57.864 son 60 dakikada geçileceğini düşünmüyorum.geçilmedende haftasonuna Şort benim için riskli olur..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
-
kapanış nasıl olacak ama aşağı gitmek istiyorum noktası hala tam olarak geçilmiş değilEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster58.306 geçildi işin rengi değiştiBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
estağfurullah biz kim ustalık kim...EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 59,500 den beri yazıyorum 55 e değmeli bu endeks diye ama sürekli feyk atıyordu sanırım vade sonunu beklediler, malum long pozisyonu yüklü olan kurumlar var...
ne olucaksa mayısın ilk haftası olmalı ve bitmeli sonrasında referanduma kadar ( bence referandum olacak) yukarı yönlü bir endeks olmalı..
not: son bir aydır 72 nin altında hiç kapatmadı vob 72 altı kapanışlar anlamlı olucaktır...
herkese hayırlı kazançlar...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
vade sonu ayarı çekiyolar anlaşmışlar herhalde 72 üstü uzlaşıcaklar....
dax 6100 ken vadeli 72 nin altına attı dax 6085 geldi vadeli 72400 oldu
garanla ayarı verdiler...
tekrar belirteyim 72 altı kapanışlar çok anlamlı olucaktırYASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
72.475 haziran vade long dayanamadım genekarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar bunlar bızım trene bınemedıgımızı duymuş onun için geri bizi almaya geldiler sanırım......
kendı adıma trene bındınmı ınmek yok artık...hafta sonuna flattt....
pazartesi olsun gerısıne bakarız artık......Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
72.775 flat 300 puan kıl kopardık...veri alamadığım için stop yazmıştım gediEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72.475 haziran vade long dayanamadım geneBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum