Artıya dönebilirmi acaba ?..........
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
para çıkışı artmaya devam ediyor
Piyasa güçlü dururken
Bayağı bir para çıkışı var
Şu an 28. milyon çıvarında
trenden iniş nedenim.....
Yorum
-
Bende ineceğim aslında
Fakat para çıkışı bayağı önemli rakamlarda
Birde herkes Bu merkel ve diğerlerinin açıklamalarından
olumlu bişiler bekliyor
bizde düşmedik muhabbetiyle veriyorlarmi deyip
bekliyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
72.025 long denemesi ama asıl tren 72.200 den geçerse kalkacak..karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster-100 ü +100 yaptım ındım...72000 kırılırsa bır daha bınerım....Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72.025 long denemesi ama asıl tren 72.200 den geçerse kalkacak..
Az daha bekleseydin sevgili efeKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
sabahtan beri iş yoğunluğundan işlem yapmıyorum..tatlı trendcikleri kaçırdım..bu denemelik..hen karınca 72.000 dedi dediyse vardır kerameti..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz daha bekleseydin sevgili efeBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
72.600 trend devamı için geçilmesi gereken diğer nokta yada iyi bir şort noktası olacakEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72.025 ye stop yazdım bekliyorum eğer trend olacaksa stop çalışmazBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum