Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sevgılı daroka yıne kızacak ama yarın evde oldugum ve acılışı izleyeceğimden pozısyonda oturamadım ve kapanışta flat oldum.
yarın artı gaplı acar yıne ardından bakakalırım....
herkese hayırlı aksamlar....
kardeşim canın saolsun ancak yönü bildiğimiz ve arkasından beraber baktığımız çok pozisyon oldu tek eksiğimiz erken çıkmaktı ve karda oturmasını bilmemekti...
pozun kaçtığına değilde inan kar edememene üzülürüm kardeşim :(
helede dowun şu haline bakınca....
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Bende çok düşündüm geceye ..aslında XU100 ve VOB ikiside dış bandın dışına taşmışsa ertesi gün yukarı hareket devam ediyor..VOb tamamda XU100 kapanışı 54.351 olmuş 3 puanla sayıyı tuturamamışız bu yüzden güvenemedim işin açıkçası...Nasip yarına artık..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Hareketli Stoploss>53.000 PS: Orta band içeridış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..
Terse güçlü trend görene kadar..Hareketli stoplossa doğru pozisyon açmam İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Değerli dostlar
Bugün piyasayı hiç aşağıya bırakmadılar
sebebi belli oldu
Dow benim takip ettiğim
Acemi garflarınının birine göre
önemli bir dirence gelmiş bulunmaktadır.
Bir realizasyon ihtimalı oluşabilir
Bugün bizdeki poz kapamaların devamı yarın gelirse
Yarın açılıştaki ilk 1 saatin üstüne
fazla koyamayabilirler
Benim için önemli rakam 68.500
spottada kabaca 55.000 çivarı
Sevgili simurg hocam
Ne durumdayız
Graflardan aradan buraya ativer
xu030 da 44600 usd seviyesinde önemli bir tepe direncimiz var. Bu direncin geçilebilmesi iyi iyi hacim gerekecek. Bu seviyeyi görüp düzeltme yapacağımızı düşünüyorum. Bugünkü kapanış 43945 usd seviyesidir. Oluşacak olan tepe 44600 usd altında olursa dikkatli olmak gerek... herkese iyi geceler.
Değerli dostlar
Bugün piyasayı hiç aşağıya bırakmadılar
sebebi belli oldu
Dow benim takip ettiğim
Acemi garflarınının birine göre
önemli bir dirence gelmiş bulunmaktadır.
Bir realizasyon ihtimalı oluşabilir
Bugün bizdeki poz kapamaların devamı yarın gelirse
Yarın açılıştaki ilk 1 saatin üstüne
fazla koyamayabilirler
Benim için önemli rakam 68.500
spottada kabaca 55.000 çivarı
hasan abi böyle günlerde yani gaplı olarak orta band ile dış band arasına attığında..Holarında gelmesini bekleyip ..orta banda şort yazarım..alt orta bandı gördüğüm çok olmuştur..bakarsın yarın yine aynı senaryo olur
hasan abi böyle günlerde yani gaplı olarak orta band ile dış band arasına attığında..Holarında gelmesini bekleyip ..orta banda şort yazarım..alt orta bandı gördüğüm çok olmuştur..bakarsın yarın yine aynı senaryo olur
Yorum