shortlar yenıden acıldı....750 yıne sl
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostlar endeksin (vob)59200 den buraya geldiğimizi hatırlatmak isterim.toplamda adamlar 8275 puanlık yol almışlardır.daha haylal kurmak için erken derim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar endeksin (vob)59200 den buraya geldiğimizi hatırlatmak isterim.toplamda adamlar 8275 puanlık yol almışlardır.daha haylal kurmak için erken derim.
asagı içinmi yukarı içinmi sevgılı taka....sızın hedefler neresı....
Yorum
-
abi ben şortu kapamayı düşünüyordum..bir sonraki saatlik bar yukarı tepki olabilir sinyali almıştım(düşük ihtimal olsada gündemde ee fal bu)yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKisa stoplu
66.600 longBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
stopyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKisa stoplu
66.600 longKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
aldığının 1.4 ü 2000 puan eder buda yaklaşık 65500 etmszmi?karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasagı içinmi yukarı içinmi sevgılı taka....sızın hedefler neresı....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sayın efe şartlı emir gerçekleşti.66575 kısa 66200 kapat.oh ne rahat ekran başında oturmaya bile gerek yokkk.saygılar bol kazançlarEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldikalt bandaa..kırarmı aşağı..bir kırsa ne güzel olur...
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayda pembe fallandı ..ne güzel şortta oturuyorduk..neyse daha bar kapanmadı..belki kırmızıya fallanır..Bu bar 66.375 kapatmıştı..PY biz geleceği görüyoruz bu işin falına bakıyoruz diyorum inanmıyorsun...EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi ben şortu kapamayı düşünüyordum..bir sonraki saatlik bar yukarı tepki olabilir sinyali almıştım(düşük ihtimal olsada gündemde ee fal bu)
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum