yucelturk2000 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aylık bazda bakıldığında parasını 2 yıl-3 yıl yok sayacaklara hitap ediyor. Bizde öyle insan yok kardeş. günlük kazandığına bakıyor insan. Ben de uzuncuyum sonuçta ama millet 3-5 günde köşeyi dönmeye çalışıyor o zamanda bol bol kaybediyor. Oysa almatansa şuanda beklemek bence daha iyi... endeks öyle ya da böyle bayağı aşağı gelecek. ne kadar yukarı çıkarsa o kadar çok kişiyide yanında götürecek. Tabi uzun vadeciler için diyorum. zarar kes uygulamayan yanar şuandaki endekste.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
-
direnç direnç hemde en sağlam direnç. geçilirse daha rahat kırar diğer dirençleri ama zor görünüyor. Mutlaka para giriş olmalı, mutlaka 3-4 tane iyi haber olmalı yoksa iş kesata biner.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni zirve hayırlı olsun...Bu bir dirençmidir..yarın göreceğiz temkinliyiz..
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
VOB
67.850>>>>Orta bandım<<<<67.000
68.250 >>>>Dış bandım<<<< 66.600
Hareketli stoploss>64.700
XU100
54.531>>>>Orta Bandım<<<<54.076
54.758 >>>>Dış Bandım<<<<53.848
Hareketli Stoploss>52.658
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Sevgili efeEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
VOB
67.850>>>>Orta bandım<<<<67.000
68.250 >>>>Dış bandım<<<< 66.600
Hareketli stoploss>64.700
XU100
54.531>>>>Orta Bandım<<<<54.076
54.758 >>>>Dış Bandım<<<<53.848
Hareketli Stoploss>52.658
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
Senin bu bantlar arasında
gemi seferi bilem yapılır
Nereye yaslanacağız
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
abi 60 dakkalık son cıbığım yeşil fallanmış..genede belli olmaz benceyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen long da olduğuma göre
66.600 ile 67.000 i takıp ederim barı
Sabah yukarı açılış suya düştü
Desteklere bakacağız heraldeBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
-
Abi bandlar bir gün önceki fiyat hacim ilşkisnen çıkıyor..malum 2 gündür barlar uzunyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili efe
Senin bu bantlar arasında
gemi seferi bilem yapılır
Nereye yaslanacağız
1-Long için strateji belli abi..yarın üst orta-üst banda testere gezebilir..
2-Abi orta band içeri kırılırken şort denemesi yapılabilir..eğer adı düzeltme olacaksa bir alt barı çok rahat görecektir..ancak belirtmeliyimki hareketli stoploss üzerindeki altband aşağı geçilmedikçe açılan şortlar her zaman risk içerir..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
bence burada dikkat edilecek kişi yiğit değil oral erdoğan dır.bu kişi daha önce çıkışı ve düşüşü en iyi ay ve yıl olarak tahmin eden kişidir.adamda bir risk analiz formülü var .gelecek ile ilgili yorumuda ona dayanır.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbloomberg ht de yiğit bulut un programı baslıyor....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Benim gibi kazak erkekler yaprak dökümünü izliyor kanald de...karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbloomberg ht de yiğit bulut un programı baslıyor....
karınca dostum ..düzeltme olacağı günlerde bizi uyarmanı bekliyorum..çünkü ralli çıkış sinyalini senden almıştık..emeklerin için Allah razı olsunBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
baltık endesine hele bir bakın bahane bu olması ihtimali olabilir.glabal alım dikkat çekici.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dolar ve pivotlar
Yorum
-
vob show pivot durumu
Yorum
Yorum