Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

yucelturk2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence esas mesele endexse aylık bakmaktan geçiyo sanki

Imageshack - 03172010213134.png

aylıkta 53300 seviyesi üstünde kaldığı bence hedef 75 bin üstü desem abartmş olurmuyum oda ayrı mesele yalnız sayım doğru ise 2. si basit olduğuna göre 4. düzeltmenin karışık olması gerek ( 1 in tepesine çok yakın bir yere döndüğü görülmekte) bu düzeltme bitmemiş olmalı en azından 33 000 ler bi daha görülmeli gibi geliyo kanımca
    aylık bazda bakıldığında parasını 2 yıl-3 yıl yok sayacaklara hitap ediyor. Bizde öyle insan yok kardeş. günlük kazandığına bakıyor insan. Ben de uzuncuyum sonuçta ama millet 3-5 günde köşeyi dönmeye çalışıyor o zamanda bol bol kaybediyor. Oysa almatansa şuanda beklemek bence daha iyi... endeks öyle ya da böyle bayağı aşağı gelecek. ne kadar yukarı çıkarsa o kadar çok kişiyide yanında götürecek. Tabi uzun vadeciler için diyorum. zarar kes uygulamayan yanar şuandaki endekste.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Yeni zirve hayırlı olsun...Bu bir dirençmidir..yarın göreceğiz temkinliyiz..
      direnç direnç hemde en sağlam direnç. geçilirse daha rahat kırar diğer dirençleri ama zor görünüyor. Mutlaka para giriş olmalı, mutlaka 3-4 tane iyi haber olmalı yoksa iş kesata biner.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

bloomberg ht de yiğit bulut un programı baslıyor....

Yorum

• EFE_09
          Tecrübeli
          • 14 Mayıs 2009
          • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

VOB
          67.850>>>>Orta bandım<<<<67.000
          68.250 >>>>Dış bandım<<<< 66.600

Hareketli stoploss>64.700

XU100

54.531>>>>Orta Bandım<<<<54.076
          54.758 >>>>Dış Bandım<<<<53.848

Hareketli Stoploss>52.658
          PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
          Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
          İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
          Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

İşi sabaha bıraktılar
            Bakalım Fdow nasıl olacak sabah
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
              Gurme
              • 22 Mart 2009
              • 3314

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

VOB
              67.850>>>>Orta bandım<<<<67.000
              68.250 >>>>Dış bandım<<<< 66.600

Hareketli stoploss>64.700

XU100

54.531>>>>Orta Bandım<<<<54.076
              54.758 >>>>Dış Bandım<<<<53.848

Hareketli Stoploss>52.658
              PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
              Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
              İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
              Sevgili efe
              Senin bu bantlar arasında
              gemi seferi bilem yapılır
              Nereye yaslanacağız
              Kapitalizmin zor sınavı
              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

Ben long da olduğuma göre
                66.600 ile 67.000 i takıp ederim barı
                Sabah yukarı açılış suya düştü
                Desteklere bakacağız heralde
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• EFE_09
                  Tecrübeli
                  • 14 Mayıs 2009
                  • 1078

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Ben long da olduğuma göre
                  66.600 ile 67.000 i takıp ederim barı
                  Sabah yukarı açılış suya düştü
                  Desteklere bakacağız heralde
                  abi 60 dakkalık son cıbığım yeşil fallanmış..genede belli olmaz bence
                  Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yucelturk2000
                    Yeni üye
                    • 16 Mart 2008
                    • 19

efe abi msn açsanda görüşcek gül cemalini görmek bişey isteyecem....

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sevgili efe
                      Senin bu bantlar arasında
                      gemi seferi bilem yapılır
                      Nereye yaslanacağız
                      Abi bandlar bir gün önceki fiyat hacim ilşkisnen çıkıyor..malum 2 gündür barlar uzun

1-Long için strateji belli abi..yarın üst orta-üst banda testere gezebilir..

2-Abi orta band içeri kırılırken şort denemesi yapılabilir..eğer adı düzeltme olacaksa bir alt barı çok rahat görecektir..ancak belirtmeliyimki hareketli stoploss üzerindeki altband aşağı geçilmedikçe açılan şortlar her zaman risk içerir..

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bence burada dikkat edilecek kişi yiğit değil oral erdoğan dır.bu kişi daha önce çıkışı ve düşüşü en iyi ay ve yıl olarak tahmin eden kişidir.adamda bir risk analiz formülü var .gelecek ile ilgili yorumuda ona dayanır.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
                          Tecrübeli
                          • 14 Mayıs 2009
                          • 1078

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Benim gibi kazak erkekler yaprak dökümünü izliyor kanald de...
                          karınca dostum ..düzeltme olacağı günlerde bizi uyarmanı bekliyorum..çünkü ralli çıkış sinyalini senden almıştık..emeklerin için Allah razı olsun

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

baltık endesine hele bir bakın bahane bu olması ihtimali olabilir.glabal alım dikkat çekici.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

dolar ve pivotlar

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

vob show pivot durumu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information