FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Haftaya olmayabilirim. Bu bütçeyi benim olduğum bir haftaya ayırın.Yoksa hakkımı helal etmemk24k24k24FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOLVO şahit misin?
Karınca06 IBAN numaramı istedi.
Hayfata dürümler sevgili kardeşimiz karınca06'dan.
Anlıyacağın gibi Şahidim
Yorum
-
çok şakacısın. ÖM atıyorum...karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş ciddiye bınınce şakaydı dermışım....
Sen zaten 2 sayılırsın, ben de öyle...;)VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaftaya olmayabilirim. Bu bütçeyi benim olduğum bir haftaya ayırın.Yoksa hakkımı helal etmemk24k24k24
Anlıyacağın gibi Şahidim
4 şahit var, yaşasın dürümleeeeeerr:081::081:
Yorum
-
üzüldüm dersem yalan olur:081::081:EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizde seni seviyoruz volvo hocam ..valla sonuç o olacak galiba askerlik işi gene yattı benim nisanda da gidemicem bazı nedenleerden dolayı Yaş oldu 32 gidemiyorum askere bari tepecikspora kayıt yaptırayım bu kilo ile ancak kaleci olur benden
Yorum
-
Gönderdi mi ki parayıFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOLVO işin dürümden daha mı önemli?
ben olsam işi asarım.
düşünsene 2 dürüm, 1 künefe, bol salata, 1 kola, 1 su...
hadi yemeğe gidelim moruk, acıktım

Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok şakacısın. ÖM atıyorum...
Sen zaten 2 sayılırsın, ben de öyle...;)
4 şahit var, yaşasın dürümleeeeeerr:081::081:
volvo kardes ne zaman musaıtse o zaman durumler benden...
öm ı aldım salı gunu durum paraları hesapta.....
artık ben gelmedenmı gıdersınız yoksa mart ın 15 ınden sonrasını bekler bırlıktemı gıderız sız bılırsınız.....
Yorum
-
ne yani, cebinden para çıkmadı ki, ben gördümVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada dün de sn.taka istediğiniz dürüm olsun diye yazmıştı.
Fikret abi bir zahmet iban'ını ona da gönder
Selim Abi de yakaladı mı acaba birilerini.Son buluşmalarda cepten yiyoruzda

taka adlı arkadaşı bulup görüşeyim, damdan düşer gibi Iban gönderilmez ki değil mi?
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOLVO şahit misin?
Haftaya dürümler sevgili kardeşimiz karınca06'dan.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4 şahit var, yaşasın dürümleeeeeerr:081::081:

gelsin dublee dürümlerrrr

Ankarada aspavada bir dürümyemek vardı şimdi ahh ahhhBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
verilen söz var, para gelir sen merak etme...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGönderdi mi ki parayı

15 Mart benim doğum günüm.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo kardes ne zaman musaıtse o zaman durumler benden...
artık ben gelmedenmı gıdersınız yoksa mart ın 15 ınden sonrasını bekler bırlıktemı gıderız sız bılırsınız.....
Belki bir Birthday Party düzenleyebilirim...
Yorum
-
İşte gerçek dost.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo kardes ne zaman musaıtse o zaman durumler benden...
Yalnız karıncam paranı hemen şimdiden gönderme. Bunlar yer bitirir hepsini. Söylemedi deme. k6
Sen gel birgün. Kredi kartınla ödersin.Yok illa ki gelemem dersen, o zaman benim olduğum hafta transfer yaparsın.
Yorum
-
Sıhhiye'de Strazburg caddesi üzerinde bir Aspava vardı, sahibi Yusuf abi rahmetli olmuştu, halen duruyor mu acaba?EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

gelsin dublee dürümlerrrr

Ankarada aspavada bir dürümyemek vardı şimdi ahh ahhh
Yorum
-
Dürümler karıncadan ..ayranıda ben getiririm fikret abi..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 Mart benim doğum günüm.
Belki bir Birthday Party düzenleyebilirim...Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum