Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ya ne acaip gündü dostlar aşağı yukarı derken zararla kapadık günü..çgen kırılmasının yönünü topik olarak bilemedik yukarı dedik aşağı gitti nerede hata yaptık..bunu düşünmek lazım.velhasıl canım sıkkın biraz
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
ya ne acaip gündü dostlar aşağı yukarı derken zararla kapadık günü..çgen kırılmasının yönünü topik olarak bilemedik yukarı dedik aşağı gitti nerede hata yaptık..bunu düşünmek lazım.velhasıl canım sıkkın biraz
Aradan olur böyle şeyler
Devamli doğruyu tahmın etmek zor
Günun en düşüğü 64.000
Hadi bakayım volvo şimdi ne diyeceksin..
Ne oluyor yaa ? Karınca kardeşim ile bana yüklenmişsin
Yahu herkes tırım tırım endeks öldü bitti derken tüm forumlarda" arkadaşlar ben Dubaiden döndüm. Merak etmeyin dedim.Tarih de 25 Şubat.Bakın bakalım endeks en düşük değerini hangi gün görmüş 48050 ile
Şimdi hepiniz long meyilli olmuşsunuz.Yani bana 5000 puan sonra inanmaya başlamışsınız. Dürümler ömür boyu sizden olmalı
Efem her zaman güvencesini göstermişti ama ALLAH için.cayy
efe kardeş biraz zarar normaldir,ama neden olsunki biz bu kadar ince eleyip sık dokuduğumuz halde.neyse her şerde bir hayır vardır.geçmiş olsun demekten başka elimden bir şey gelmez.inşallah py.den geri almayı başarırız.benimkide sadece 10 kantratlık çıtır oldu.gün boyu ekrana yapışıp kaldım.önemli işlerim vardı onu bile terk ettim sırf merakımdan.banada gün boyu flat olarak piyasayı izlettiler.ama cuma önemliymiş kuşlar öyle söylüyor.bak benim EW bile çuvalladı...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Ne oluyor yaa ? Karınca kardeşim ile bana yüklenmişsin
Yahu herkes tırım tırım endeks öldü bitti derken tüm forumlarda" arkadaşlar ben Dubaiden döndüm. Merak etmeyin dedim.Tarih de 25 Şubat.Bakın bakalım endeks en düşük değerini hangi gün görmüş 48050 ile
Şimdi hepiniz long meyilli olmuşsunuz.Yani bana 5000 puan sonra inanmaya başlamışsınız. Dürümler ömür boyu sizden olmalı
Efem her zaman güvencesini göstermişti ama ALLAH için.cayy
volvo kardeş dürümler benden olsun yeterki muhabbetimiz olsun.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
bu arada EW sayımlarımdaki hatayı düzeltmeden burada paylaşmayı şu an için düşünmüyorum.şu an için bende kısa vadeli seri indikatörlerle idare ediyorum.
dostlar bence yarın artı açlış olack bu sebeple geceye long girenler karlı çıkacak ben giremedim..
kapanışa doğru alt bandımı geçseydi long girecektim geçmeyince girmedim ama diğer göstergeler longu destekliyor(tabi sadece açılış için)
ama cuma önemliymiş kuşlar öyle söylüyor.bak benim EW bile çuvalladı...
sn taka anladığım kadarı ile EW sayımı konusunda bilgilisiniz ..topiğin eksiklerinden biride EW sayımı ..takip ettiğiniz sayımı basit grafik ile bizle paylaşırsanız seviniriz...
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
dostlar bence yarın artı açlış olack bu sebeple geceye long girenler karlı ben giremedim..
kapanışa doğru alt bandımı geçseydi long girecektim geçmeyince girmedim ama diğer göstergeler longu destekliyor(tabi sadece açılış için)
sn taka anladığım kadarı ile EW sayımı konusunda bilgilisiniz ..topiğin eksiklerinden biride EW sayımı ..takip ettiğiniz sayımı basit grafik ile bizle paylaşırsanız seviniriz...
şu çuvalladığım noktayı çözmeye çalışıyorum.bu doğal sistemi bile bu adamlar çuvallattıya ben pes doğrusu derim.önce hatamı çözmem lazım,gerisi kolay.yalnız kullandığım farklı ortalama yöntemlerimden birini bu gün sizlerle paylaştım.bu ortalama sisteminede dikkat etmekte fayda var.
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
VOB
Orta bandım...64.650>>><<<<64.100
Dış bandım >>üstte yukarı 64.900 altta aşağı 63.800
Hareketli stoploss>64.250
XU100
Orta bandım...52.640>>><<<<52.112
Dış bandım >>üstte yukarı 52.905 altta aşağı 51.848
Hareketli Stoploss>52.100
PS:Orta band içeridış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.. İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
birde bu sistemi tekrar izleyelim belki iş çıkarır.
Değerli dostlar
flat durumdayım
önem verdiğim veya beklediğim rakam kisa vadede 64.000-200
üstede 65.300-600
onlardan birine gitmeden işlem yapmamayı planladım
tabiki bekleyebilirsem
Dün akşama doğru beklediğim hareketler oldu
Bende 64.000 in az altına long yazdım
gelnedi daha sonra düzeltip
64.125 e yazdım oda gelmedi
yanı alışları pasife yazdık
ama beklediğimiz yerden long olamamış olduk
Cuma ve pazartesini kapsayan 2 günde Bir 67.xxx çivarına yolçuluk olabilir İhtimal % 51 bence Fakat ben flatım şuan
Yorum