yahu bu adamların ya parmakları hızlı,yada oto trend emir sistemi kullanıyorlar.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
arkadaşlar hareketli zamanlarda dikkat ettim vob saatinde 1 dakika küsürlük fark oluşuyor geriden gösteriyorlar zamanı ben foreksten takip ediyorum hep aynısı oluyornush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...
Yorum
-
balığı ucuza satmışım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
flat durumdayım
önem verdiğim veya beklediğim rakam
kisa vadede 64.000-200
üstede 65.300-600
onlardan birine gitmeden işlem yapmamayı planladım
tabiki bekleyebilirsem
Günun en düşüğü 64.000
Hadi bakayım volvo şimdi ne diyeceksin..
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
aşağı giderken bu kadar zorlanmaları beni şahsen düşündürüyor?bakalım birkaçgün flat izleyelimde ne olduğunu anlayalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünun en düşüğü 64.000
Hadi bakayım volvo şimdi ne diyeceksin..
nokta atışı
py gıbı adamsın abı....

durum 1-1 oldu
yarında tutturursan 2-1 öne gecer kupayı kaldırırsın....
dürümleri volvo kardes ısmarlar.......
Yorum
-

arkadaslar bu göstergeyı sevgılı efe rıca ettıgı için buradan paylaşıyorum 65,150 den uzun pozısyonda ve trade etmek için kullanılacak bır ındıkatör degıldır sadece pıyasa yönünü gösterır 1500-2000 puan terse düşebılır...
uzun vade göstergedır ve takıp ettıgım gunden bu yana zararlı işlemi yoktur...
işlemleri
63425 den uzun
69700 den kısa
65150 den uzun
Yorum

Yorum