Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sıhhiye'de Strazburg caddesi üzerinde bir Aspava vardı, sahibi Yusuf abi rahmetli olmuştu, halen duruyor mu acaba?
abi onu bilmiyorumda aspavacılar aşağı ayrancılar .tunalı hilmi tarafında toplaşmışlar genelde..benim aspava farklı ara sokakta divan pastanesininkarşı sokağına doğru biryerde öylesini yemedim valla..off canım çekti Akşamda sofradan aç kalktık ..hanum yemeğunn tuzunu fazla kaçırmış..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Dürümler karıncadan ..ayranıda ben getiririm fikret abi..
Ayran mı k24k24
Sen gelirken bir inek falan getir.Sizin orda çok var büyükbaş. Mangal yaparız dürüm yiyeceğimiz gecenin ertesi günü.Hazma iyi gelir hem. Polonezköye gideriz. Selim Abi götürür bizi
abi onu bilmiyorumda aspavacılar aşağı ayrancılar .tunalı hilmi tarafında toplaşmışlar genelde..benim aspava farklı ara sokakta divan pastanesininkarşı sokağına doğru biryerde öylesini yemedim valla..off canım çekti Akşamda sofradan aç kalktık ..hanum yemeğunn tuzunu fazla kaçırmış..
dur kardes kopya verme....
sıhhıye garıban yerı at etı esek etı vardır ucuza malolur...
senın dedıgın yerler ust tabaka yerler cok para tutar..
hanı kazayla ankaraya gelırlerse kandırması kolay olsun....
Yorum