vobda grafikte daralan üçgen.64.575-64.925 kırılıma az zaman kaldı.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın efe bu adamlar senin bandı sevdiler.64550 bir türlü kırılmıyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Arkadaşlar öğlen tunaydın mi deniyordu
bilmiyorum
Ben kolay gelsin diyeyim
Sabah 5 dakka bakıp çıktım
yeni geldim
Bir halt yok
Fakat bizim dost meclisi dersine çalışıyor
Şu karıncanın beklediği feyk atma olayına katılıyorum
Puan olarak onun kadar beklemiyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
piyasa beni seviii demek için erken sanırım ama belirttiğiniz noktadan maliyetli long olarak beklemedeyim..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın efe bu adamlar senin bandı sevdiler.64550 bir türlü kırılmıyor.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
ihlaslara çomak soktular.long için tehlike başlamış olabilir.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa beni seviii demek için erken sanırım ama belirttiğiniz noktadan maliyetli long olarak beklemedeyim..ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar öğlen tunaydın mi deniyordu
bilmiyorum
Ben kolay gelsin diyeyim
Sabah 5 dakka bakıp çıktım
yeni geldim
Bir halt yok
Fakat bizim dost meclisi dersine çalışıyor
Şu karıncanın beklediği feyk atma olayına katılıyorum
Puan olarak onun kadar beklemiyorum
hoşgeldın hasan abı...
muhtemel feyk dönuş yerlerıde 65600 tepe kalırsa asagıdan sec begen al...
önemlı olan döndukten sonra trenden atlamadan oturabılmek....
hedef 78500

tabıkı acemı tahmını.....
Yorum
-
hisse yorumcular ihlaslardan çıkın diyor.bu iş hayra alamet değil.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ne zaman çıkın dedikleri zaman hisse yükseliyor.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisse yorumcular ihlaslardan çıkın diyor.bu iş hayra alamet değil.
bakalım bu sefer nasıl olacak
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
bir an işlem hacminden tırstım saatliklerde bazen şelale olur böyle zamanlarda..100 puan için risk almayım dedmyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili efe
Milleti bantladın
Bak Bantın dışına çıkamıyorlar
abi bandın içinde durmuyorki ama bi girse içeri tam girecek
gaza geldim yeniden longBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Erken stop olmadınmiEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...65.050>>><<<<64.550
Dış bandım >>üstte yukarı 65.250 altta aşağı 64.350
Hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum

Burdan belkide longlamak lazımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum