Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
çarşambadan itibaren piyasa dönecek diye düşün
şimdi pıyasa yukarı hamle yaparken şort yap
yazdıklarınla ters işlem piyasa bunun faturasını heralde bize keser
Dow dada yukarı devam bekliyorum
doğru işlem flat kalmaktı
cuma akşamı kapanışa doğru yazmışız
Evet aynen yazılan gibi oldu
Yatın kalkın böyle bir zarar yazmadığınız için dua edin ana para yetmez % 20 % 25 te borç yazar. :(:(
Stop yapanın anası ağlamaz ama stop yapacak imkanı bile olmamış
en sığ vade. x100 nisan
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
yukarıdan acarsa uygun bır yerden shortlamak gerekır dıye dusunuyorum...
bakalım ne olacak......
Piyasayı görmeden bir yöne şartlanmak zarar yazdırır.
VOB da 5 senedir tecrübe ile sabittir.
Uymadığım sisteme göre
sabah 30 dk.lık 61,600 al vermiş.
gün sonu 60 dk.lık sınırda kapatmış yarın ilk saat 62,425 üstü kalırsa al verecek
120 dk.lık 62,800 üstü olursa al verecek
günlüğün ise al vermesine daha çok var eğer al verirse zaten trend değil BAMYA durumu oluşur yatay piyasa.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Karınca dostum hem Xu100 hemde VIX üst bandımın üzerinde kapattığı için bende geceye şort girmedim..yarın gaplı yukarı açılış bile olabilir
arkadaslar sıze katılıyorum.....
yalnız sız devamlı ekran basındasınız ben degılım..asagıdakı grafıkte en fazla yukarı cızgılere kadar yolu var sonrası ya cıft dıp yada yenı dıp.
onun için az kaldıracla paçal yapma nıyetındeydım....
Yorum