Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
böyle şanssızlık olmaz.çarşambadan 69.300 den şort ol.bugün sabah piyasayı takip edemiyeceğim diye alt banttan flat ol.büyük balığı kaçırdık ama üzülmüyorum.sayın efe'nin ve sayın karınca'nın yol göstericiliği olduktan sonra önümüz açıktır.saygılar ve bol kazançlar.
bu ayıların neslının tukenmemesı ne guzel azgın bogalara yem cıkıyor.yiner herkes pıyasayı göçürüyor...arkadaslar bu borsada duzeltme denen bırsey yokmudur.....herseyı önceden gören ve öğrenen kişiler burası tepe olacak ise bu kadar cıkamayacakları para sokmazlardı....şimdi onlarla bırlıkte trene atlayan su acemı bogaları bır stoplatsınlar aldıkları hısse senetlerını zararla sattırsınlar pıyasayı tekrar yukarı surer zarar edenlerın paraları cebe atmış olurlar....öncekı duzeltmede buyuk konuştum 62100 rakamı 56800 e kadar sarkmıştı bu sefer rakam vermeyecegım.karınca göstergesi pozıtıf bolgeye gectıgınde 71300 tepesı devrılecektır.umarım çıkışıda hep beraber yakalayabılırız.
dunkı telefonundan dolayı sevgılı daroka arkadasıma bırkez daha tesekkur ederım.rallı öncesı dususdende bıraz ekmek yıyecege benzıyoruz......
bu ayıların neslının tukenmemesı ne guzel azgın bogalara yem cıkıyor.yiner herkes pıyasayı göçürüyor...arkadaslar bu borsada duzeltme denen bırsey yokmudur.....herseyı önceden gören ve öğrenen kişiler burası tepe olacak ise bu kadar cıkamayacakları para sokmazlardı....şimdi onlarla bırlıkte trene atlayan su acemı bogaları bır stoplatsınlar aldıkları hısse senetlerını zararla sattırsınlar pıyasayı tekrar yukarı surer zarar edenlerın paraları cebe atmış olurlar....öncekı duzeltmede buyuk konuştum 62100 rakamı 56800 e kadar sarkmıştı bu sefer rakam vermeyecegım.karınca göstergesi pozıtıf bolgeye gectıgınde 71300 tepesı devrılecektır.umarım çıkışıda hep beraber yakalayabılırız.
dunkı telefonundan dolayı sevgılı daroka arkadasıma bırkez daha tesekkur ederım.rallı öncesı dususdende bıraz ekmek yıyecege benzıyoruz......
kardeş ne demek canın saolsun elimizde geleni paylaşmaya çalışıyoruz
herkese hayırlı kazançlar....
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...67.250>>><<<<66.150
Dış bandım >>üstte yukarı 67.800 altta aşağı 65.600 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeridış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur...
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.. İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum..
PS:Yatırım tavsiyesi içermez..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Dostlar eğer yarın düşüş devam ederse sırasıyla 66.400 ve 66.000><66.100 aralığını takip edeceğim 66.000 kırılırsa düşüşün sertleşeceğini düşünüyorum...
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum