Sn karınca 06 yazımı cevapladığınız ve ayrıca nazik davetiniz için teşekkür ederim.Sizi eskiden beri takip ediyorum,çalışmalarınızı takdir ediyorum.Kendinizinde belirttiğiniz gibi çalışkan bir insan olmanızdan dolayı tebrik ediyorum.Ben iki yıldır borsayla ilgilenmiyorum artık.Şimdi çiftçilik yapıyorum.Ama buna rağmen,eski alışkanlık olsa gerek fırsat buldukca Keyborsa ve Hissenet e uğruyor tanıdığım ve değer verdiğim insanaların yazılarını okuyorum.Size başarılar diliyorum.Topiği meşgul ettiğim için form sakinlerinden özür diliyorum.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Kaca koymustunki abi stopu?yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar
ben stop olmuş durumdayım
tabii stop olduğum yer aşağıda kaldı maalesefSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar
ben stop olmuş durumdayım
tabii stop olduğum yer aşağıda kaldı maalesefBen 82,500-600 e kadar gevşemesi normal diye düşündümporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaca koymustunki abi stopu?
ve 82,425 e koymuştum
Oğlen sonrası izleyemedimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Şu cümleleri kalbimle yazıyorum.baymetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn karınca 06 yazımı cevapladığınız ve ayrıca nazik davetiniz için teşekkür ederim.Sizi eskiden beri takip ediyorum,çalışmalarınızı takdir ediyorum.Kendinizinde belirttiğiniz gibi çalışkan bir insan olmanızdan dolayı tebrik ediyorum.Ben iki yıldır borsayla ilgilenmiyorum artık.Şimdi çiftçilik yapıyorum.Ama buna rağmen,eski alışkanlık olsa gerek fırsat buldukca Keyborsa ve Hissenet e uğruyor tanıdığım ve değer verdiğim insanaların yazılarını okuyorum.Size başarılar diliyorum.Topiği meşgul ettiğim için form sakinlerinden özür diliyorum.
Siz kesinlikle ileride biz borsacılardan veya vobculardan daha zengin olacaksınız. Çiftçilik yani Tarım'ın değeri gün ve gün geçtikçe daha iyi anlamaya zaten başladık.Ama daha bu birşey değil.İleride hisse senetlerinin yenmiyeceğini öğreneceğiz.
Yorum
-
biz fırsat buldukça yiyoruz........... senetleri......
tavsiye ederim volvo kardeşim................!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Herkese gunaydin. Dunku longlarimla devam ediyorum. Eger bugun kapanisi 83200 lerin uzerinde yaparsa pozisyonumu hic kapatmadan vade sonuna kadar saklamayi dusunuyorum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83.200'ün geçilmesi çok olumlu, geri dönmez inşallah.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hayırlı olsun poritino.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese gunaydin. Dunku longlarimla devam ediyorum. Eger bugun kapanisi 83200 lerin uzerinde yaparsa pozisyonumu hic kapatmadan vade sonuna kadar saklamayi dusunuyorum.
Yorum
-
Sagol abi. Henuz bir kazanc yok. Dun ortalamami 82700 e kadar dusurebilmistim. Ama ilk kez geceye rahat birsekilde long girmistim. Gunlerdi 82800 olsun da long olayim dedim durdum. Buradan sonra 200-300 puana tamah edip poz kapatmak istemiyorum. Kutuma gidecegim yaniFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun poritino.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum