Öglen arası 1.5985 den yazıldım dolarcıklarım gelmiş, dolar da KISA oldum
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hosgeldin...Ben de gecen hafta seni sorup duruyordum. Bi haber verir insan dimiculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi günler arkadaşlar
yıl sonu işleri nedeniyle 10 gündür uzak kaldım.işler hafifler hafiflemez görüşmek dileğiyle...hepinize bol kazançlar...
Merak ettirdin vallaa...
Yorumlarini bekliyoruz sevgili Culex.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Gecen haftaki pozlari kapatmissindir insallah..mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen çıkıyorum dostlar, iyi günler dilerim.....
Hadi kal salicaklaSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
84100 maliyetli longlarla izliyorum...Ben hala bizim endeksin yukari surmek isteyecegini dusunuyorum...Bugun olmazsa yarin olur o da olmazsa carsamba olur....
Tek baktigim sey de hep soyledigim gibi insanlarin algilarinin shorttan yana oldugunu dusunmemdir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Hiç affedermiyim...... ;););)poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGecen haftaki pozlari kapatmissindir insallah..
Hadi kal salicakla
Çok emin değilim ama sanırım, 85.7XX -8XX lerden kapamıştım.... ve şimdide öglen 1.5985 den açtığım KISA dolarları kapatıyorum....Seans takip edemeden ancak bu kadar oluyor dostum..... KaR KARDIR
:081:
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
hocam nirelerdesin
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
günaydın arkadaşlar....*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***