Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

825 flat.

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

85000

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

poritino ne haber?

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          poritino ne haber?
          Pozisyonu kapatayim diyorum ama elim de gitmiyor. Komisyon dusuk olmadigi icin cok trade edebilecek durumda degilim.

Bu kadar tuttu tuttu, gunu en yuksekten kapatmayi haketti...Ama kafam cok karisik abi...
          En guzeli 84400 gecilmesin diye ummak benim icin.
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

85.400 demek istiyorsun, bugün geçmez orayı ancak yarın geçmesi büyük ihtimal

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              85.400 demek istiyorsun, bugün geçmez orayı ancak yarın geçmesi büyük ihtimal
              Bunu soylerken short olmam da cabasi Sen ne yaptin?
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

son poz long
                1/2 kaldı

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

Gunaydın dostlar
                  Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

hayırlı sabahlar.
                    hayırlı cumalar.
                    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

hayırlı cumalar dostlar.
                      saat 15'e kadar pek takılamayacağım.
                      bol kazançlar

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

bahaneleri öne çekelim.
                          11:30 GBP İngiltere Üretici Girdi Fiyat Endeksi(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Aylık) Düşük
                          11:30 GBP İngiltere Üretici Girdi Fiyat Endeksi(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Düşük
                          11:30 GBP İngiltere Üretici Çıktı Fiyat Endeksi(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Aylık) Düşük
                          11:30 GBP İngiltere Üretici Çıktı Fiyat Endeksi(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Orta
                          11:30 GBP İngiltere Üretici Çıktı Fiyat Endeksi (Çekirdek)(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Aylık) Düşük
                          11:30 GBP İngiltere Üretici Çıktı Fiyat Endeksi (Çekirdek)(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Orta

12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Çekirdek) (Yıllık) Orta
                          12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Aylık) Düşük
                          12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Ticaret Dengesi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Avro) Orta
                          12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Ticaret Dengesi (Avro) Orta
                          12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Yıllık) Orta

15:30 USD ABD TÜFE (Aylık) Düşük
                          15:30 USD ABD TÜFE (Gıda ve Enerji Hariç) (Yıllık) Orta
                          15:30 USD ABD TÜFE (Yıllık) Yüksek
                          15:30 USD ABD TÜFE (Gıda ve Enerji Hariç) (Aylık) Düşük
                          15:30 USD ABD TÜFE (Mevsimsellikten Arındırılmamış) Orta
                          15:30 USD ABD Öncü Perakende Satışlar Yüksek
                          15:30 USD ABD Perakende Satışlar (Otomobil ve Benzin Hariç) Orta
                          15:30 USD ABD TÜFE (Çekirdek)(Mevsimsellikten Arındırılmış) Orta
                          15:30 USD ABD Otomobil Hariç Perakende Satışlar Orta

16:15 USD ABD Kapasite Kullanımı Düşük
                          16:15 USD ABD Sanayi Üretimi Orta
                          16:55 USD ABD Michigan Güven Endeksi Yüksek

17:00 USD ABD İş Dünyası Stokları Düşük

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

Selam dostlar shortlari komisyon zararimi kurtaracak bir karla kapattim Verilmis sadakam varmis. Neredeyse 1400 puan zarar gormustum dun...Cekirge yine sicradi
                            Simdilik islem yapmamayi planliyorum.

Bu amcalar yukseltecekse de bana yar etmeyecekler bu parayi.

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Selam dostlar shortlari komisyon zararimi kurtaracak bir karla kapattim Verilmis sadakam varmis. Neredeyse 1400 puan zarar gormustum dun...Cekirge yine sicradi
                              Simdilik islem yapmamayi planliyorum.

Bu amcalar yukseltecekse de bana yar etmeyecekler bu parayi.
                              dostum kazanmaman için bir sebeb yok,yukardaki fotoya iyi bak o değerlerden long kolla.

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                dostum kazanmaman için bir sebeb yok,yukardaki fotoya iyi bak o değerlerden long kolla.
                                Normalde bu yaptigi hareketi ogleden sonra yapsa buralardan 83800 lerden long olacagim ama bu kadar surmusken 82800 e dokundururlar mi demeden edemiyorum.

Sagligimizi bozdular serrolar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information