825 flat.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pozisyonu kapatayim diyorum ama elim de gitmiyor. Komisyon dusuk olmadigi icin cok trade edebilecek durumda degilim.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterporitino ne haber?
Bu kadar tuttu tuttu, gunu en yuksekten kapatmayi haketti...Ama kafam cok karisik abi...
En guzeli 84400 gecilmesin diye ummak benim icin.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bunu soylerken short olmam da cabasiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster85.400 demek istiyorsun, bugün geçmez orayı ancak yarın geçmesi büyük ihtimal
Sen ne yaptin?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bahaneleri öne çekelim.
11:30 GBP İngiltere Üretici Girdi Fiyat Endeksi(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Aylık) Düşük
11:30 GBP İngiltere Üretici Girdi Fiyat Endeksi(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Düşük
11:30 GBP İngiltere Üretici Çıktı Fiyat Endeksi(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Aylık) Düşük
11:30 GBP İngiltere Üretici Çıktı Fiyat Endeksi(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Orta
11:30 GBP İngiltere Üretici Çıktı Fiyat Endeksi (Çekirdek)(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Aylık) Düşük
11:30 GBP İngiltere Üretici Çıktı Fiyat Endeksi (Çekirdek)(Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Orta
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Çekirdek) (Yıllık) Orta
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Aylık) Düşük
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Ticaret Dengesi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Avro) Orta
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Ticaret Dengesi (Avro) Orta
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Yıllık) Orta
15:30 USD ABD TÜFE (Aylık) Düşük
15:30 USD ABD TÜFE (Gıda ve Enerji Hariç) (Yıllık) Orta
15:30 USD ABD TÜFE (Yıllık) Yüksek
15:30 USD ABD TÜFE (Gıda ve Enerji Hariç) (Aylık) Düşük
15:30 USD ABD TÜFE (Mevsimsellikten Arındırılmamış) Orta
15:30 USD ABD Öncü Perakende Satışlar Yüksek
15:30 USD ABD Perakende Satışlar (Otomobil ve Benzin Hariç) Orta
15:30 USD ABD TÜFE (Çekirdek)(Mevsimsellikten Arındırılmış) Orta
15:30 USD ABD Otomobil Hariç Perakende Satışlar Orta
16:15 USD ABD Kapasite Kullanımı Düşük
16:15 USD ABD Sanayi Üretimi Orta
16:55 USD ABD Michigan Güven Endeksi Yüksek
17:00 USD ABD İş Dünyası Stokları DüşükŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Selam dostlar shortlari komisyon zararimi kurtaracak bir karla kapattim
Verilmis sadakam varmis. Neredeyse 1400 puan zarar gormustum dun...Cekirge yine sicradi
Simdilik islem yapmamayi planliyorum.
Bu amcalar yukseltecekse de bana yar etmeyecekler bu parayi.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dostum kazanmaman için bir sebeb yok,yukardaki fotoya iyi bak o değerlerden long kolla.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam dostlar shortlari komisyon zararimi kurtaracak bir karla kapattim
Verilmis sadakam varmis. Neredeyse 1400 puan zarar gormustum dun...Cekirge yine sicradi
Simdilik islem yapmamayi planliyorum.
Bu amcalar yukseltecekse de bana yar etmeyecekler bu parayi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Normalde bu yaptigi hareketi ogleden sonra yapsa buralardan 83800 lerden long olacagim ama bu kadar surmusken 82800 e dokundururlar mi demeden edemiyorum.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum kazanmaman için bir sebeb yok,yukardaki fotoya iyi bak o değerlerden long kolla.
Sagligimizi bozdular serrolar
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum