Dolar vadelİlerde realİzasyon var yarin 1.5065 kadar gevŞermİ
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ew vs volvo seyahat indikatörleritaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar şu konuda anlaşalım,ew ile ilgili yorumlarım sadece düşüş içindeki kısa yükseliş analizidir.yoksa düşüş henüz tamamlanmamıştır.

bende bir açıklama yapayım.mısır aşırı yükseliş değil tabii ki, ama %2 yükseliş de fena değil sanırım
dün fikret abinin bile canı sıkıldı 58'ler ufukta göründü diye.ama yine beni ihmal etti herzamanki gibi.
safları da sıklaştırın dediğimde 81400 falandı vob.
Yorum
-
+1:dfnt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye uzun...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
bu ne yahu.. hani düşecektik... sabah short açıp hastaneye gittim... şimdi eve geldim...... batmışım yine.....
lanet olsun sana pala...........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
öglen sonu çok çook yogundum ve pc başına daha daha yeni geçtim.... bu bizim gümrüklerin sistemleri göçmüştü belki duymuşsunuzdur onunla uğraştık 2-3 gündür :( bugün tam olarak sistemler randımanına oturdu ama 80.800 den UZUN açacaktım ama sabah başlangıçta küçük de olsa zararlı 1 işlemim olduğu için öglen giderken 80.850 den yazdıgım LONG pozisyonu öğlenyemege giderken sildimmmmmm :(:(
Kısmet değilmiş......
Kar edenlere hayırlı olsun diyorummmmmm...Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

82000 den longlar geldı normalde stoploss 81000 olması gerekıyordu ama otomatık stopploss koymadığım için stop olmadım.yarın için artı açılış olur ve öğleden önce 82000 cıvarı görulurse stoplarım...çünkü öğleden sonra kol kesmeler gelecek ve dıp sevıyeler tekrar zıyaret edılır dıye dusunuyorum...öğleden sonra eurusd 1,32 üzerınde olursa tekrar long olurum aksı takdırde eurusd de 1.3078 kırılırsa bır alt durak 1.28 vob da ise 82000 üzerine atamaz isek hedef 78000........karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarıdakı yazıyı yazdım daha sonra finansonline hesabıma gırdım baktım ne var ne yok dıye baktım portfoyde pozısyon yok emırlerı actım baktımkı 82000 yazacağıma yanlışlıkla 72000 yazmışım ve işlem gercekleşmemiş....
yarın mc saatınden sonra eurusd 1,3078 den tepkı vermış olursa long olurum mc saatındekı 60 dk lık bar dıbının 50 puan altı stoplossum olur....

mc saatınden sonra akşama doğru 82000 kırılması ıle 82100 den geceye long gırdım yalnız pıyasada boğa sentımentı oldukca fazla ve bu pek hoşuma gıtmıyor bunun yanında parıtede kendını bırak 1,32 ustune atmayı 1,3078 ınde altına ındı.1,3078 üzerıne atamadıkca hedef 1,28 ler....tum bunlardan dolayı 82000 altı kesınlıkle stoploss noktamdır...

bu cıkışta buyuk ıhtımal 92500 lerı kırmadan max.88000 lere kadar bır tepkı yukselışı ve daha sonra 75000 hedef olarak bir düşüş beklıyorum.....75000 lerden sonra 100000 lı rakamları okuruz dıye dusunuyorum....
Yorum
-
daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Herşey aslında çok net ve açık önemli olan uyguluyabilmek...
saygılar....
sevgılı daroka kardeşımın 3 gundur telefonda anlattığı ama benım dık kafalılıktan anlamak istemedığım grafıkler yukarıda 82000 ler dıp olur derken o 80600 dıyordu ve hedefı 12 den vurdu.....bugunde 80900 den telefon ettı kardes longa gır dıyerek ama dınlemedım...
tebrıkler kardes.......
Yorum
-
Abi sorma insanin basiretimi baglaniyor ne...karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı daroka kardeşımın 3 gundur telefonda anlattığı ama benım dık kafalılıktan anlamak istemedığım grafıkler yukarıda 82000 ler dıp olur derken o 80600 dıyordu ve hedefı 12 den vurdu.....bugunde 80900 den telefon ettı kardes longa gır dıyerek ama dınlemedım...
tebrıkler kardes.......
Ustadlar 80800-82500 arasi band vermisler bugun.
Ben 82200 u ilk deneyisinde o seviyeden hizli dondugu icin gun sonunda yukselise inanmisim.
FNT ogleden sonra son kez asagi salirlar sonra yollarini alirlar demis.
Yemekci yon yukari gibi demis.
Ama endeks 80800 lere geldiginde long emrini hazirlamama ragmen tusa basamadim. Oylece izledim toparlanisini.
Sonra da gidip 81500 lerden short deneyerek geceye short girdim. Oysaki kafamdaki plan 80800 lere gelirse long olup gun sonunda 82500 lere gelirse ordan poz kapayip geceye short girmekti.
Planlamis olmama ragmen bu salakca hareketleri nasil yaptim anlamiyorum.
Biraralar Sevgili Yemekcinin soyledikleriyle hareketleri tutmuyordu. Sanirim simdi basima gelince ben de bunu daha net anlamis oldum. Ama insana bu ters hareketleri nasil bir psikoloji yaptiriyor.Hayret ediyorum.
Neyse herkese iyigecelerSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
eywallah kardeş ama biliyosun doğru bildiklerimiz uygulayamıyoruz yanlış bildiklerimizi korkusuzca uyguluyoruz... bu paranoyayı atlatırsak kazanmaya başlıcaz sanırım....
herkese hayırlı kazançlar...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
Yorum