Günaydın.........
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayırlı olsun. cebin para dolsun.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi 81.075 den UZUN
Yorum
-
Aynısı senin için abi... ama senin para pulla alakan yok , zaten sen vobu da zevk için uğraşıyorsun diye düşünüyorum ben, YanılıyormuyumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun. cebin para dolsun.
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
vakit geçiriyoruz, adrenalin vs işte.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynısı senin için abi... ama senin para pulla alakan yok , zaten sen vobu da zevk için uğraşıyorsun diye düşünüyorum ben, Yanılıyormuyum
Yorum
-
kısaldım.........
hayırlı olsun........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Sorma ben de longlarimi kapamak icin 81975 e emir girmistim. Sonra baktim zorlaniyor vereyim 81800 den derken asagi saldilar. Sinirden 81300 den kapadim pozisyonu 3000 puan zararlamutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaklaşık 750 puanı cepe atmadık 82 bin üstü diye 200 puana razı olduk :(
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe bicim volatilitedir..iyice rodeo atina benzedi bunun hareketleri
Gunaydın dostlar
Volalite iyidir
zaten zurnanın zirt dediği yerlere gelmişizKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum