Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bugun 82200 leri cok kisa ziyaret etmis olmasi bana yukari gidecegimiz izlenimi veriyor ama fdow da insani germiyor degil. Gunlerdir 11040 in ustunde kalan dow asagi kirar mi kirmaz mi diye kara kara dusunuyor insan.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar kolay gelsin
pozitife doğru gidiş var
çok aşağı yukarı vurdular
bu donüş işaretidir.
işlemler olumlu
82.200 üstü daha iyi olur gibş
ben flat
Sanirim ben 82200-82500 arasina gelmesini bekleyip orada short deneyecegim duruma gore.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
81950 den sonra roketler gibi duruyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
15.30 sonrası olacak galiba, veri kötü gelirse bir defa daha sarkıtırlar, sonra dökülenleri arkada bırakıp yukarıya sürerler, böyle düşünüyorum...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81950 den sonra roketler gibi duruyor.
Yorum
-
Sirf indikator olsun diye seyahat ettiysen atla ucaga geri gel abi. Fos cikacak gibiVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkahire'den selamar.
varmı hareket,bereket ? yükseliş hazırlığı var mı ? yoksa bizim seyahat indikatörü fos mu çıkartacaklar ?
Bu arada fdow 10952 lerde.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
aleykümselam my friend.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkahire'den selamar.
varmı hareket,bereket ? yükseliş hazırlığı var mı ? yoksa bizim seyahat indikatörü fos mu çıkartacaklar ?
yükseliş olacak ama nazlanıyorlar, burada bekletecekler anlaşıldı.
Yorum
-
yahu dur kardeşim yılların indikatörlerini fos çıkardın hemenporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSirf indikator olsun diye seyahat ettiysen atla ucaga geri gel abi. Fos cikacak gibi
Bu arada fdow 10952 lerde.
Mısıra varalı daha 60 dk oldu.
İndikatör ne diyor, mısır seyahati sırasında veya hemen sonrasında fena olmayan çıkışlar oluyor diyor
tabii bu ispanya gibi zirve ya da dubai gibi %10'luk yükselişler olmuyor.:081:
Yorum
Yorum