Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oyle deme ama.su ana kadar ne zaman ilgilenemem diye pozisyon acamadiysam hep pisman oldum Bu dedigim olay surekli olmuyor. Genelde isim bilgisayar basinda oldugu icin illaaki ilgilenebiliyorum. Tektuk ofis disinda olursam ya da toplantim varsa izleyemiyorum. Bunu senin yurtdisi seyahatlere uyarlicam

Neyse artik long kovalamak icin zamanimiz var diye dusunuyorum. Nasilsa amcalar buralarda 1-2 hafta dip calismasi yaparlar. Haaa seans ici tepkilerden guzel kazananlar olur ama o karlari da FNT'ye birakiyorum
    teşekkür ederim
    internet efendinin sıkıntısı nedeniyle 2-3 defa fırsatı kaçırdım.

neyse ki seans sonuna doğru flat oldum, sonra 84.075'e yazıldım, bir kısmı geldi.

Yorum

• culex
      Tecrübeli
      • 22 Eylül 2009
      • 908

iyi akşamlar arkadaşlar

orta bandı yukarı geçince long oldum.anında ve sert geri verdiler stop.orta bandı aşağı geçince şort oldum yukarı aldılar stop.telgraf gibi oldu ama gün eksi 600 point.hayırlısı olsun...
      yarının bantları
      orta bant:84750-83550
      dış bant:85400-82900
      .

Yorum

• Bear_Bull
        Spread Trader
        • 09 Şubat 2009
        • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çizgilerin kesiştiği yere dikkat 92500 kırılmadığı sürece hedef ilk aşamada 85900 oradan küçük bir tepki gelebilir daha sonra oranın kırılmasıyla
          asıl direnç 81850.....oraya geldığınde 75350 hedefı için yorum yaparız......
          Aklima dank etti de 2 hafta oncesinde sevgili karincanin daha ortada fol yok yumurta yok iken yaptigi karamsar yorumu buldum. O sirada bunlar gerceklesse bile bu kadar hizli gercekleseceklerini beklemiyordum. Simdi ben 81850 gelene kadar bekleyeyim bakalim.boyle giderse cumaya kadar gorecegiz anlasilan.
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bir yandan da aklıma şöyle bir hinlik geliyor.

Bu pala endeksi tam kritik noktanın altında kapatacak pazartesi yarım günü. ki bu kritik nokta bana göre 69.000'in hemen altı.

insanlar short yapamıyacak.Maçası yemiyecek çünkü. 4.5 günlük tatilden sonra. sonra dönüşte sağlam bir gaple aşağı. insanlar yine short yapamıyacak. sonra yapacak. ve pala yukarı sürecek. ama bir daha 92450 şimdilik uzak ufuklar oldu gibi.tabii fiko abi daha iyi bilir
            10 kasım tarihli yorum.Sevgili poritino'ya da o günlerde çok mantıklı gelmişti. Rakamlar tutmamış ama genel mantık tutmuş gibi.Yani hiçbirimizin maçası yemiyor short açmaya.

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

Aklima dank etti de 2 hafta oncesinde sevgili karincanin daha ortada fol yok yumurta yok iken yaptigi karamsar yorumu buldum. O sirada bunlar gerceklesse bile bu kadar hizli gercekleseceklerini beklemiyordum. Simdi ben 81850 gelene kadar bekleyeyim bakalim.boyle giderse cumaya kadar gorecegiz anlasilan.
              sevgılı porıtıno

yazacak çok şey varda yazamıyorum.sevgılı murat abi bu durumlarda kendıne aptal,salak der kendını tokatlardı...bense kafayı yemek üzereyım...o kadar şeyımı yırttım aralık ılk haftasına kadar düşüş dıyerek
              salak ben ne yaptım 91000 lerden shortladım 92500 gıttı stoplamadım 88800 lerden shortu kapattım....
              pazar gunu ben dahıl herkes yukseliş beklerken pıyasa düşer anlamına gelen yazı yazdım...pazartesi sabah py short için oyle bır fırsat verdıkı hemde gunlerden en önem verdığım pazartesi ve tatıl dönüşüydü hasan abı bılır hep ters acılış olur dıyorum...ama kuruma telefon acıpta short olmuyorum...
              bunun adı sadece kerızlık.....

arkadaslar sevgılı hasan abının yazdıgı apsd ye dıkkat derım bu py salağı eşşek gıbı mecbur dolar kontratta pozısyon acacak ve shorta gırecek elı mahkum nıye long değilde short dersenız 1,40 dan 1,48 geldı 1,40 tan acma fırsatı varken acmadı 1,48 den yenı pozısyonları long yönünde acarsa yuh bee...bu kadar savurgan olamaz...uzun bir düşüş olacaksa mecbur ımkb dekı hısselerı vobda hedge etmesı ve apsd nın artması gerekır.....önemli olan bu senaryo gercekleşırse dolarda pozısyon kapatılana kadar
              endeks kontratta longlarla arkaya yaslanabılmekte.......teknık analız düşüş derken sırf bu takıntı ve 1,40 dan 1,48 e gıdecek pıyasada py nın yenı pozısyon acmaması benı o kadarcık puandan ettı.....

yıne lafı uzattım uzun lafın kısası atı alan üsküdarı gecmiş ben burada hıkaye yazıyorum.....

herkese ıyı geceler....

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

10 kasım tarihli yorum.Sevgili poritino'ya da o günlerde çok mantıklı gelmişti. Rakamlar tutmamış ama genel mantık tutmuş gibi.Yani hiçbirimizin maçası yemiyor short açmaya.
                Evet abi hatirliyorum Yorum mantikliydi vallaa..Hatta bu yorumdan once kendi yaptigim mantiksiz bir yorum vardi da onu bilem cope atmistim 2 dakikada
                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

yıne lafı uzattım uzun lafın kısası atı alan üsküdarı gecmiş ben burada hıkaye yazıyorum.....

herkese ıyı geceler....
                  Borsa bu degil mi zaten abi...Binlerce hikayeden yasanmisliklardan olusuyor. Buradakilerin yaslarini bilemiyorum ama bu hikayeler ve tecrubeler arttikca ideal yatirimci yani duygusuz yatirimci olmaya dogru ilerleyecegiz. Iste ne zaman ki duygusuz yatirimci olursak o zaman asil hedefleri vuracagiz.

Yorum

• VOLVO
                    indikatör
                    • 30 Nisan 2009
                    • 1448

Evet abi hatirliyorum Yorum mantikliydi vallaa..Hatta bu yorumdan once kendi yaptigim mantiksiz bir yorum vardi da onu bilem cope atmistim 2 dakikada
                    Bugün arabayla işten eve dönerken ahh pazartesi sabahına geri gelebilsek diye düşündüm.Varyaaa ne süper olur.Hayali bile güzel.

Hep selim abi yüzünden oldu.Yok 116750 görülecekmiş endekste.İlk hedef orasıymış

Selim abi alttayken sıkıştıralım azcık

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Bugün arabayla işten eve dönerken ahh pazartesi sabahına geri gelebilsek diye düşündüm.Varyaaa ne süper olur.Hayali bile güzel.

Hep selim abi yüzünden oldu.Yok 116750 görülecekmiş endekste.İlk hedef orasıymış

Selim abi alttayken sıkıştıralım azcık
                      Pazartesi sabahina geri donmene gerek yok...Bu tarz firsatlar belli periyodlarla cikacak daha karsimiza ama o aralar FNTyi de susturmaliyiz ki etki altinda kalmayalim

Bu arada dow future'lar da sabaha kadar bu sekilde devam ederse yarin tepkili bir acilis gelecek gibi.
                      Benim long acamama indikatorum calisacak gibi

Yorum

• karınca06
                        KASAP
                        • 12 Nisan 2009
                        • 976

tehlikenin farkındamısınız.....................

yukarıdaki grafık dow 11250 ımkb 58000 dow 11200 ımkb 70800.kımse asagıyı düşünmüyor ve jöleli abim halen 14000 hayalleriyle
                        altın bazında grafiklerle millete mal alın demeye getiriyor.....pıyasa terse dönerde bir yerde eşitlenirsek cok canlar yanabilir.....

ya kardeşim her hafta programın var sen gelecek haftaya kadar ne olacak onu söyle seni kurtaracak tek şey yıl sonu rallisi buradan
                        asagı salınırda yılbaşında çift tepe olur ise o da suya düşer....iddialı konuşmayı sevmem ama izlediğim göstergeler bu vadedeki tepe kırılmadan
                        mal alan veya vob da long olan hayal kırıklığına uğrayabilir..dostların aklına hangi gösterge diye gelebilir calıştığı ispatlansın hep bırlıkte
                        paylaşırız....dostlar vade sonuna kadar yanılma payımı küçük görüyorum 300-500 puan alacağız dıye 1500-2000 puan kaybetmeyelım.....

bugun dow 11036 vob 84000 bızde krızmı cıktı yoksa yukarıdakı grafıktekı farkımı kapatıyoruz......

bu da beni jölelinin sinir ettiği grafıklerde gördüğüm şeyler üzerıne yazdığım bır yazı en cokta abd hazıne bakanı geıthner parıte 1,42 ıken doların daha fazla deger kaybedeceğini sanmıyorum derken sırf trıbune oynayan bir kişinin yırtınırcasına mal alın demeye getırıyordu....şimdide dıyorumkı 6 ocak gunu önemlı tepe görulurde yenı tepemı yoksa çift tepemı olur ona bakacağız yanı o gunlerde hısse alan bu sıtresı yasayarak ocaskta %2-3 kar ederse öpsünde başına koysun.ekstrayıda arkadaşa yollasın....yarın çıkar yıne ben demıştım der.....vatandaşın dedıgı olacak ama ılk önce max. 82000 e gıden endeks daha sonra 21000-82000 duzeltmesı en az 30000-35000 ırlanda-yunanıstan vs battıktan sonra bızım borsa uçar bu yıne cıkar ben demıştım der....murat abının kulakları çınlasın dunyada krızden ılk 5 de cıkacak ülkeleri yazdıgı yazı halen aklımda.....

Yorum

• VOLVO
                          indikatör
                          • 30 Nisan 2009
                          • 1448

Pazartesi sabahina geri donmene gerek yok...Bu tarz firsatlar belli periyodlarla cikacak daha karsimiza ama o aralar FNTyi de susturmaliyiz ki etki altinda kalmayalim

Bu arada dow future'lar da sabaha kadar bu sekilde devam ederse yarin tepkili bir acilis gelecek gibi.
                          Benim long acamama indikatorum calisacak gibi

Öğretmenler günü kutlu olsun FNT abinin. İki gündür longda para kazanan tek yatırımcıymş.Büyük gururumuz .Bu topiğin medahi iftarı:081::081: Artık bir dürüm ısmarlar bu garibanlara.

Böyle dedim mi yüzsüz diyor gerçi bana

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Karıncam çok merak ediyorum bu jöleli ne diyecek şimdi.

Bu arada tesadüfe bak bu sabah murat abi ile senin bahsettiğin krizden güçlü çıkacak ülkeler yorumunu konuştuk.Tek yanıldığım,yanılacak olduğum venezüella olacak dedi. Türkiye tahminimden de öte güçlü çıkacak dedi.

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

.

Yorum

• VOLVO
                                indikatör
                                • 30 Nisan 2009
                                • 1448

Dow'da selçuğun önem verdiği 11042 altında kapattı. Hay bin kunduz.Bunlar sıkıntıya devam mesajı oluyor sanırım.Hata yapmıyayım diye kendime ziyaretler ayarladım. yarın 2.seans full yokum. Perşembe de check up'dayım. hastaneden arada sırada girer bakarım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information