Sayin yatirimcilar dalgali aŞaĞi seyİr takrİben cumaya kadar devam edecekmİŞ gİbİ gÖrÜnÜyor.durumun yatiŞip dengelenmesİ İÇİn pozu olmayanlar İŞlemlerİnİ ertelemelerİ menfaatlerİne olacaktir dİye dÜŞÜnmekteyİm.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Kesinlikle katılıyorum size. Tıpkı zirve avcılığı yapacak kadar zengin olmadığım gibi dip arayışı yapacak kadar da zengin değilim. flat olmak iydir şu saatlerdetaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin yatirimcilar dalgali aŞaĞi seyİr takrİben cumaya kadar devam edecekmİŞ gİbİ gÖrÜnÜyor.durumun yatiŞip dengelenmesİ İÇİn pozu olmayanlar İŞlemlerİnİ ertelemelerİ menfaatlerİne olacaktir dİye dÜŞÜnmekteyİm.
Yorum
-
Parİte 1.3631 50 gÜnlÜk dİrenÇ geÇİlmedİĞİ sÜrece hedef 1.31-33 arasidir.buda parİtenİn İflasi demektİr.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Doviz alim ihalesine 495 milyon dolar teklif geldi, max fiyat 1.4622 tl oldu
turkiye cumhuriyet merkez bankasi'nin actigi doviz alim ihalesine,
495 milyon dolar tutarinda teklif gelirken, en yuksek fiyat 1.4622 tl,
en dusuk fiyat 1.4609 tl olarak belirlendi.
140 milyon dolar alinan ihalede ortalama fiyat 1.4617 tl, ihaleye gelen
tekliflerin ortalama fiyati 1.4634 tl oldu.
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Bu haberin altından çıkacak sonuçlar sanırım daha ağır olacakki fonlar boşaltma yapıyorlar.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFbi heÇ fon baskini haberler sertleŞmeye baŞladiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Helal olsun fikret abi, dünkü devasa düşüş sonrası bugün işi toparlamışsın anladığım kadarı ile. Şu son 2 günde long'dan para kazanan bir tek seni tanıyorum.Gururumuzsun fikret abi:081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterortalama 84.300 oldu. maliyete yakın seyrediyoruz
Ben 1 .seans tepkiye minnacık bir hisse maceram oldu.Onda da azcuk çarpıldım hemen kaçıverdim
Yorum
-
bugün kademeli olarak long yaptım. dünden kalanlarla birlikte maliyet 84.300 oldu. daha atacak kurşun var da, atmıyorum.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHelal olsun fikret abi, dünkü devasa düşüş sonrası bugün işi toparlamışsın anladığım kadarı ile. Şu son 2 günde long'dan para kazanan bir tek seni tanıyorum.Gururumuzsun fikret abi:081::081:
Ben 1 .seans tepkiye minnacık bir hisse maceram oldu.Onda da azcuk çarpıldım hemen kaçıverdim

U100 67.000 civarı kapanırsa yarın sabah kalan kurşunları da atacağım inşallah...
Yorum

Yorum