Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Destek nerdedir abi?
    55 günlük ortalama 85.600

oraya geldik.

yarın da kassınlar, tek dileğim bu...

Yorum

• tekressam64

tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      6,00 cent İKİLİ DİP için son kale,,,
      tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      VOB ta USD bazında önce (6,50/5,50cent) arası düşüş sonra ARALIK ayında (5,50/6,50 cent) yükseliş bekliyorum,tekniğe inanma,tekniksiz kalma,2007 son 3 ay benzer hareketler devam ediyor,,,
      hayırlı akşamlar,,,

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Dostlar hala sistemlerim düzeltme aşamasında olduğumuzu gösteriyor.
        dostlar umarım dikkate almışsınızdır;yoksa gerçekten çok üzücü olur.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• mutimar
          Bağımlı
          • 12 Mart 2009
          • 1356

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben çıkıyorum cümleten iyi akşamlar , nakitim şimdilik 86.9XX den alış girdim.....
          VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Çok kötü verdiler. Ortam riskli
          Stop lossun dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek. Bunu kafama vura vura zorla sokan Murat Abime şükranlarımı sunarım.
          ben çıkarken bir sorun yoktu Ne oldu 20-25 dakikad ayaaaaa?...
          Allahtan çok fazla UZUN açmadık ;) , ayrıca stop değeri talimat almadan veremediğimiz için stop da olamadık malesef :040::040::040: ( murat abime selam olsun ayrıca) ( Sanko ile çalışıyorum)

Kısacası geceye azda olsa LONG ve ZARAR
          SAbah ola hayrola..........
          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

bugün tatil dönüşünün verdiği yorgunluktan ve işlerden poz açamadım.bantlara uyarak 89650 aşağı kırıldığı an şort yapmak grekirdi.kısmet değilmiş.yarının bantları:
            orta bant:87100-84250
            dış bant:88550-82800
            bugünkü bar boyu uzun olunca bantlarda genişledi mecburen.
            86150 üstünde yukarı,85200 altında aşağı yön güçlenir.aylıkta üst hedef 92450 alt hedef 82850 idi.geçen ay alt ve üst hedeflere dokunduk.bu ayda dokunacak gibiyiz.
            .

Yorum

• guneysu
              Rize
              • 01 Mart 2009
              • 646

Selam dostlar meclisi.....

inşallah terse yakalanan olmamıştır....

Allah gönlünüze göre versin.........
              !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

Pehh sabah 90500'den 10 kontrat bile olsa short yapan 5000 TL götürdü. 100 kontrat yapan 50000 tl götürdü.

bu endeksin artık tekrar kendini toparlaması zor .ya da zaman alır diyelim
                Sorma abi...Ben banka ile islem yaptigim icin en son yine guzel shortlarimi yediler diye duzgun bir araci kuruma gecmeden gun ici islem yapmayayim dedim.
                Sabah 90400'den elim sata gitti ama subeden stoploss koyulmadigi icin surekli izlemem lazim diye vazgectim. 'Hele bir araci kurumumda hesap acayim da firsatlar bitmez' dedim ama buyuk firsati kacirdim.
                Gerci 3 kontrat acacaktim ama o da guzel getirecekti.
                Gerci soyle de birsey var 90400 den short acsaydim muhtemelen coktan kapamis olacaktim ve de biraz kar etmis olmanin gaziyla yukarilardan long'a gecmis olacaktim.
                Teoride bakinca hep en iyi hareketleri yakalardim diyorum ama pratikte de bir halt kazanamiyorumneyse ben kendimi tutup su araci kurumumda vob hesabi acana kadar dayanmaya calisayim.
                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

en düşük 87850 görüldü ve yukarı döndü gercekleşen işlemler daha aşağı beklentılerımde hayal kırıklığı
                    yarattı ve elımdekı shortları kapattım.pazartesi günü mc saatınden sonrakı hareketler sert olursa bugune kadar bayramdakı short beklentımın aksıne long gırebılırım.
                    karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    mezarlık ziyaretı nedebıyle ekran basında yoktum mc saatınden sonra yukarı yapmış ama yıne beklenen işlemler gercekleşmemış bayrama flat gırdım......

tum keyborsa aılesının bayramı kutlu olsun........

içimden geçen 81900 lerin gelmesi ama pıyasada olan bıtenler 81900 un görulmeyeceği gibi..şimdi çizgilere göre yapılması gereken 86100 üzeri 120 dk lık kapanışta long olmam gerekır ama tabıkıı olabılırsem...(dost meclisin en sevdiğim yönü yazılanların dürüst olması ve yapamadığı işlemleri ve zararlarıda yazabılmesı.diğer forumlara bakıyorum zarar eden yok kar eden cok....)

neden long olmak gerekır pıyasada o kadar sacma işlemler oluyorki düşmemız için hiç bir neden yok sadece py nın long olanları stoplatmak için yaptığı bir gündü.eger pıyasa 81900 den daha aşağı giderse hatta yarın mc saatı bıttıkten sonra daha aşağılara gıdılmesı py denen mahlükatın hiç bir boktan anlamadığıdır.bakalım yarın akşam ne ile karşılaşacağız....

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

İrlanda kaynamaya devam edecek gİbİ:
                      Irlanda'da siyasi kriz
                      -irlanda'da siyasi kriz
                      -meclis, butce surecinden sonra feshedilecek

dublin (a.a) - 22.11.2010 - irlanda basbakani brian cowen, butce
                      surecinin tamamlanmasinin ardindan irlanda meclisinin feshedilecegini acikladi.
                      Basbakan cowen, koalisyonun kucuk ortagi yesiller partisi'nin secim
                      istemi uzerine, partisi fianna fail'in bakanlarini acilen toplantiya cagirarak
                      durumu degerlendirdi.
                      Cowen, toplantinin ardindan duzenledigi basin toplantisinda, oncelikli
                      gundem maddelerinin butce gorusmeleri ile ab ve uluslararasi para fonu'ndan (imf)
                      talep edilen yardim paketi oldugunu vurguladi.
                      Acilen istifa etmesi yonundeki talepleri reddeden cowen, butce surecinin
                      tamamlanmasinin ardindan meclisin feshini isteyecegini kaydetti.
                      Yesiller partisi lideri ve cevre bakani john gormley, ulkedeki ekonomik
                      cokusu ve halkin beklentilerini gerekce gostererek, 2011 butcesinin meclisten
                      gecirilmesinin ardindan hukumetten destegini cekeceklerini aciklamis, ocak ayinin
                      ikinci yarisinda secim istediklerini bildirmisti.
                      Yesiller'in bu istemine, bir suredir iktidarin ekonomik krizle basetme
                      bicimini elestiren muhalefet partileri ve bazi bagimsiz milletvekilleri de
                      katiliyor.
                      Irlanda'nin 6 milyar avro tasarruf ongoren 2011 butcesi 7 aralik'da
                      meclise sunulacak. Butce surecinin tamamlanmasinin haftalar alabilecegi ve genel
                      secimin subat ya da mart ayinda yapilabilecegi yorumunda bulunuluyor.
                      (duy-mva)
                      22:09 22/11/10
                      --aa--
                      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VOLVO
                        indikatör
                        • 30 Nisan 2009
                        • 1448

Sevgili Karınca kardeşim sana katılıyorum. Bu topik harbi topik. Yalan dolan yok. Diğer topiklerde dediğin gibi hiç kaybeden yok.Herkes hisseden vob'dan sürekli malı götürüyor.Yalannnnnn hepsi.

Bak bizim topik ne güzel.Hayatın ta kendisi. Hiç kazanan yok yani.

Yorum

• VOLVO
                          indikatör
                          • 30 Nisan 2009
                          • 1448

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Selam dostlar meclisi.....

inşallah terse yakalanan olmamıştır....

Allah gönlünüze göre versin.........
                          Selim abi ilk hedef 116000 falan deyip kafama girdin sayende short mort hiçbirşey yapamadımk24k24k24

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Dow neredeyse artı kapayacaktı.SP de keza öyle. Şimdi bizim piyasaya ne oldu bugün böyle ?

Selçuğa göre yukarı bir çıkışın hazırlıkları yapıldı bugün. Mantıklı olabilir.Ama tek gerçek hareketli stop loss .Onun üstüne çıktığında hooop yine full mala girerim.

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

Bu arada volvo seyahat indikatörlerine ilgi duyanlara kısa bilgi.

30 kasım-2 aralık arası mısır'dayım.
                              17 aralık'ta düsseldorf'tayım.

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

Bak bizim topik ne güzel.Hayatın ta kendisi. Hiç kazanan yok yani.
                                Ne yanı sevgili volvo
                                senden kurtulmanın başka pratik yolu mu var
                                Kapitalizmin zor sınavı
                                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

Working...
                                X

Debug Information