Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

Yen, zirve ama kırmızı kalın direnç geçilmedikçe orta vadein yukarı olmadığına inanmam..
    yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para gırışı : 15.298
    Total para gırışı : 1.705.045
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

en az 5000-6000 puanlık buyuk balık gelecek.....

sayın karınca affınıza sığınarak söylüyorum. Yukarıda yazdığınız düşündüğüm kısmı aldım. Bu büyük balık 48.000-49.000 aralığında olabilir mi? Benim hesaplamalarım bu yönde.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

orta bandım...68.600>>><<<<68.000
        Dış bandım >>üstte yukarı 68.900 altta aşağı 67.800 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..

PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
        Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum..

PS:Yatırım tavsiyesi içermez..
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

Bugün daha olumsuz bir açılış olacak
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

57.500 tutup tutması önemli
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
              Gurme
              • 22 Mart 2009
              • 3314

Başlangıç sakat oldu maalesef
              tabiki benim için
              Kapitalizmin zor sınavı
              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

Tahmınım şu an günün en düşüklerindeyiz
                Veya oyle umuyorum
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  en az 5000-6000 puanlık buyuk balık gelecek.....

sayın karınca affınıza sığınarak söylüyorum. Yukarıda yazdığınız düşündüğüm kısmı aldım. Bu büyük balık 48.000-49.000 aralığında olabilir mi? Benim hesaplamalarım bu yönde.

sn yorumcu

dunkı bekledıgım yukarı hareket ıstedıgım sekılde gelılşmedı ve bunuda yazdım.yalnız hedef verecek kadar usta degılım şimdilik yön asagı gözukuyor nereden dönerse oradan bakarız......

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sn yorumcu

dunkı bekledıgım yukarı hareket ıstedıgım sekılde gelılşmedı ve bunuda yazdım.yalnız hedef verecek kadar usta degılım şimdilik yön asagı gözukuyor nereden dönerse oradan bakarız......
                    Teşekkürler sayın karınca06. Döneceği yeri kestirmek önemli döndükten sonra bu kezde ky almaya cesaret edemiyor. Tüh arttı %2 daha gitti bu saatten sonra alsam zarar edebilirim gibi bir düşüncesi oluyor ky'nin benim gibi... Şimdilik ben flattayım. Yeni bir haber gelmezse iyi bir haber piyasaya uçmazsa önceden belirttiğim aralığı bekleyeceğim o zaman olumsuz bir haber düşmezse piyasaya biraz gireceğim. ama şimdilik nakitte kalmaya meyilliyim. UV ciler için diyeceğim ne olur ne olmaz nakitte kalmak iyidir. KV ciler içinse haberleri kollayın derim. Teşekkürler sayın karınca

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

Bimaş 67,50'nin altına gelmezse ve para girişi olursa 72 liraya uzayabilir. 3-5 gün içinde.
                      aefes 15,30'un altına gelmezse 16,80'e kısa vadede uzanabilir. 3-5 gün içinde.

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

Apple`ın karı yüzde 50 arttı

ABD'li teknoloji şirketi Apple'ın karı yüzde 50 arttı. Şirketin karının artmasında, güçlü iPhone ve Mac satışlarının etkisi oldu.

Şirket, 2009 yılında 26 aralıkta biten üç ayda 3,38 milyar dolar bir başka ifadeyle hisse başına 3,67 dolar kazandı. Bir önceki yıl aynı dönemde şirketin kazancı 2,26 milyar dolar bir başka değişle hisse başına 2,50 dolar olmuştu.

Gelirler ise yüzde 32 artarak 11,9 milyar dolardan 15,7 milyar dolara çıktı.

İPhone'un Çin ve Güney Kore'nin de içinde bulunduğu yeni büyük piyasalardaki satışları şirketin karının artmasında önemli rol oynadı. Apple, söz konusu çeyrekte 8,7 milyon iPhone sattı.

Söz konusu dönemde Mac satışları yüzde 33 artarken, iPod satışları ise yüzde 8 düşerek 21 milyonda kaldı.

Apple Üst Yöneticisi Steve Jobs, bu yıl piyasaya sunmayı planladıkları yeni ürünlerin çok güçlü olduğunu belirtti.

Piyasaya antibiyotik verdiler. iyi oldu... Antibiyotikler düzenli kullanılmazsa hastalığı iyileştirmez. Aksine daha kötü yapar.

Yorum

• yemekçi
                          Gurme
                          • 22 Mart 2009
                          • 3314

Sabah oluşan hava tamamen dağıldı
                          istanbulun havası gibi
                          güneş gözükmekte......
                          şimdilik
                          Kapitalizmin zor sınavı
                          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

Endeks 54.200 üstü kapanışı piyasayı biraz daha rahatlatır ama uzun vadeli büyük düşüşlerden alıkoyamaz.
                            53.760'ı aşağı kırmadan yukarı gitmesi gerek endeksin. Bu sayıyı aşağı kırarsa iyi şeyler olmaz.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

Pek müdavimi yok topiğin anlaşılan. Neyse kalanlara sağlıcakla.

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Pek müdavimi yok topiğin anlaşılan. Neyse kalanlara sağlıcakla.

Oyle erkenden pes etme yok...
                                Kapitalizmin zor sınavı
                                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

Working...
                                X

Debug Information