Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bugün beklenen açılış olmadı
herkes çökmüş bir endex beklerken
çok daha olumlu bir açılış oldu
68.100-200 üstünde duramadı
onun üstüne atması lazım
yoksa yoksa 67.800 ve 500 ler destekler
Şu an 67.500 üstünde bulunuyor olmamız
zaten kendi başına bir olumluluğa işaret ediyor
Yok ben cumadan longdum
korkudan sesimiz çıkmıyor....
Biraz daha gelirmi diye umuyorum ve ekrana öyle bakıp duruyorum bende.....
Kısmet bakalım ne olacak, ben çarşamba akşamıABD 'de bu bankacılık muhabbbeti için görüşmeler var o günki görüşmeler sonucunda olumlu gelişmeler olur ve perşembeden sonra tekrar yukarı doğru bir haberket başlar diye umuyorum , tabi bu hareket öncede başlayabilir ama önemli olan benim için o gece yapılacak görüşmelerin sonuçları....
Ne kadar güven olur bilmem ama ali ağaoğlunun bir tespiti var. Ne kadar doğrudur bilemeyiz tabi. Göstergeler değişince yorumda değişir. Ancak olumlu göstergeler az gibi geliyor bana.
sayın EFE ve Sayın KARINCA başarılı sinyal sistemlerinizden dolayı sizleri kutluyor ,devavımını diliyorum.sizleri ALLAH nazardan saklasın.ayrıca teşekkürlerimi de borç biliyorum.iyiki varsınız.
acemi vobcu TAKA
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
vob yarın 68800 denemesi yapabilir
acemi vobcu taka
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
gecenın en karanlık anı aydınlığa en yakın vaktıdır...
diğer forumlarda ortalığı yıne ayılar kaplamış endeks göçtü düşüş başladı dıye bence hıcbıryere gıttıgı yok ve en dıkkatlı olunması gereken yer pazartesı öğleden sonra.pazartesı gaplı asagı acabılırız.
beyaz çizgi 67200 un kolayca kırılabılecegıne ınanmıyorum.pazartesı ekran basında olursam 67200 den dondugunde pasta ve para cıkışı destekler ıse long olurum.yok 67200 kırılır ıse alt hedeflere daha sonra bakarım.....
asagı acılış sonrası yukarı hareket öngörüm gercekleşti fakat beklediğim tarzda işlemler olmadı ve daha önemlısı karınca göstergem yukarıya dönmedi ve asagı yoluna devam ettı.karışık pıyasada en ıyısı yon bellı olana kadar flat kalmak.....
Yorum