Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
görüldüğü üzere 3 aralıktan bu yana ılk kez negatıf bolgeye inmiştir ve pıyasanın rallı havası bozulmuştur.göstergenın asagı inişi feyk değilse ve tekrar yukarıya cıkmaz ise endekste cıkışlar olsa bıle düşmeye mahkumdur.

gösterge yukarıya gıtmeden endeks yukarı gıdemez.....
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
İşin özü dostlar
pıyasayı tahmın etmekte değil
O tahmın ettiğin yönde para kazanabilmekte
Bendeniz bugün pıyasayı % 100 yakın
doğru tahmın eden tarafındayım
Fakat yine bendeniz zarar yazan tarafındayım
(Poz yazmadığım için longda diye düşünebilirsiniz)
(Ama kazın ayağı oyle değil)
Şu an flatımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
düşüş hayalleri kurulurken grafıkler beyaz kırılmadan hiçbirşey olmaz diyor.
ve buyuk ıhtımallede burası bu dalgalık dıp kalacaktır gıbı duruyor...
tekrar 1140 üzerine atarsa yenı tepeler beklenmelıdır.....
dalga dıbını bulduk sıra geldı duzeltme öncesi son tepeye orayıda bulursak işlem tamamdır...
Yorum
-
sevgili karincam,
senin su grafige bakiyorum hala daha long der bana bilgine ama flat kalmakta haklisin. sol bolgedeki yukari ucgen sagiya kirilmadikca dusus teyit edilmemistir sadece tekniksel bir tiyo bende bu grafigini takip ediyorum en sevdigim gosterge.
gerisi yerleri biliyorsunuz short icin arife tarif gerekmez...
saglicakla
Yorum
-
jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili karincam,
senin su grafige bakiyorum hala daha long der bana bilgine ama flat kalmakta haklisin. sol bolgedeki yukari ucgen sagiya kirilmadikca dusus teyit edilmemistir sadece tekniksel bir tiyo bende bu grafigini takip ediyorum en sevdigim gosterge.
gerisi yerleri biliyorsunuz short icin arife tarif gerekmez...
saglicakla
tşk ler abi.
son cıkışın dönüşü sert olacagı ve takıp edemedıgım için kendımı garantıye aldım ve flat kaldım yoksa o grafıgın uygulama çizgileri buradada çalıştı...
Yorum
-

65000 den 57000 e düşüşün %161,8 duzeltmesı 71300 kırılması zor.kırılır gıbı yapsalarda teknık olarak burayı destek yapmak için 2 gun ust uste kapanış yapması gerekırkı buda mumkun gıbı durmuyor.bakalım son çıkış nasıl işleyecek...
tum dostlara ıyı geceler...
Yorum
-
Para giriş çıkışına ne direnç çizmişim..hala geçemedi ..çizmesemiydik acaba
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün para gırışı : 10.077
Total para gırışı : 1.609.894
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...70.100>>><<<<69.100
Dış bandım >>üstte yukarı 70.600 altta aşağı 68.700 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.
PS:Yatırım tavsiyesi içermez..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum