Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
DOW a ne olmuş öyle 9872 bir anda.sanki öyle olmaz böyle olur der gibi.batsın bu dünyada anlıyalımmı diyor acaba?
not:efe kardeş bir gurupmu kurdunuznedir pek bişeyde anlamadım.gerkirse karınca dostum bana ne olduğu konusunda mesaj atsın.merak ettim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
abi yunanistanın borçlarını sürdürme konusundaki riskler artmış diyolar avrupa merkez bankasınında yeni önlemler alma konusunda yavaş kaldığını. aynı zamanda avrupa merkez bankasının faizlerinin bu krize rağmen çok düşük kaldığını anlatyolaryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu şu yabancı sitelerde bişi yokmu
Benim ingilazcam iyi değilde
bnp nin batma ihtimalininde doğruğunu söylüyolar...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-

abd yı bılmem ama bızde kımın elı kımın cebınde bellı olmadığı için
iş+garanti+merrıl+cıtı+deniz=61457 long pozısyon....
short tarafı hepsı py nın olsa toplamı 76561
yani yiyebıleceği 15000 cıvarı long var iş bankası a.ş ve diğer küçük long olanlar...
hukumetlerın py lerin kucagında oldugunu düşündüğüm için py ıstedıgı ulkede ıstegı ıktıdarı sectırebılır...
o zaman bu dalganın asıl hedefı vob değil spot olarak aklıma gelıyor....spotta mılletı uzerınden atacak ve yukarı devam edecek dıye dusunuyorum..
tek bır acık noktam kalıyor bugune kadar spota soktuklarından cok fazlkasını vob da kazanmış ve ceplerıne ındırmış
olmaları bu durumda spottakı parayı çöpe dahı atsalar önemlı degıldır....
arkadaslar yukarıdakı yazılar sıze sacma gelebılır ama bır fıkır cımnastıgı yapmak ıstedım...
yazdıklarım buyuk olasılık yanlıştır ama sızınde bır fıkrınız varsa yazarsanız önumuzdekı krıtık gunlerde yardımcı olabılır....
Yorum
-
dostlar bu düşüşü açıklayabilecek olan var mı?IMKB 'de bu tarz hareketlere ender de olsa rastlıyorduk ama DOW'da böyle birşey gören olmuş muydu?
Müşteriyle dışarıda yemekteydim. Sonra cepten bir baktım ki dow %6 ekside...Bir tepki veremedim....Hani boğazınıza kadar batınca artık tepki veremezsiniz ya o misal.
Sonra arkadas aradı dow %9 düştü bugün dedi
Sevgili Doğanay alımdan uzak durun dedi ama böyle bir durum herhalde tarihte yaşanmamıştır
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
benim boloomberg arzalandı sanırım. :-) dowda %5 düşüş gösteriyor 10.300 küsür işte... bana dowu takip edebileceğim bir adres gönderir misiniz? yarın şenlik olacan anlaşılan.... Yarın güzelce bir bir dip geliyor.... belki pazartesiye benim göstergeler al verir...
halen daha bekliyorum zamanında iyi stop yapmışım doğrusu yarın dow future %1 den fazla artı olursa iyi olur. belki o sayede az düşeriz.... yarın doww açılınca belki bizde yukarı dönebiliriz.
uzun zamandır dowun %5 ekside olmasını unutmuştuk...Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
dowun tarihi bir grafiği oluştu bugün yaaa... şaşkınlık içindeyim. bu kadar çabuk bu kadar derin beklemiyordum.
demekki iyi ders oldu şimdi herkese....
zamanında uyarıları dinleyip zararında olsa keseceksin ne gerekiyorsa....
Kusura bakmayın kurtalar vadisine bakıyorum bir taraftan....Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
ABD hisse senetleri aşağı fazla yüzde 3 Perşembe günü öğleden sonra kısaca nosediving sonra, Nasdaq ile bir noktada yüzde 9 ve S & P 500 ve Dow kısaca yıl için olumsuz topraklarına düşen daha aşağı, Yunanistan'ın borç sorunları bulaşma yönelik endişeler itibaren edildi monte .
Yatırımcılar Avrupa Merkez Bankası yeni önlemler Yunan borç krizi kök yardımcı sürmedi hayal kırıklığına uğradılar. bazıları için umduğu gibi ECB, Avrupa egemen borcun doğrudan satın tartışmak değil ama Yunanistan'ın tasarruf planı yerine sözlü destek verdi. ECB rekor düşük faiz oranları bıraktı.
"Şu anda sadece bir panik satmak var. O uzun vadeli yüksek anlamına gelebilir çünkü borsa uzun vadeli bir negatif için sırada yer aldı olabilir. Çok bu devir için Highs gördüm muhtemelen," Keith dedi Springer, Sacramento Sermaye Finansal Danışmanlık Hizmetleri Başkanı, İstanbul.
Dow Jones endüstri ortalaması aşağı 340,47 puan veya 3,13 oranında, 10,527.65 idi. Standard & Poor's 500 Endeksi aşağı 35,89 puan veya 3,08 yüzde 1,130.01 idi. Nasdaq Bileşik Endeksi aşağı 65,34 puan veya 2,72 yüzde 2,336.95 idi.
reuters haberi....
Yorum
-
yaşandı dowda ben %10 ları bizde de %12 düşüşleri gördüm...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar bu düşüşü açıklayabilecek olan var mı?IMKB 'de bu tarz hareketlere ender de olsa rastlıyorduk ama DOW'da böyle birşey gören olmuş muydu?
Müşteriyle dışarıda yemekteydim. Sonra cepten bir baktım ki dow %6 ekside...Bir tepki veremedim....Hani boğazınıza kadar batınca artık tepki veremezsiniz ya o misal.
Sonra arkadas aradı dow %9 düştü bugün dedi
Sevgili Doğanay alımdan uzak durun dedi ama böyle bir durum herhalde tarihte yaşanmamıştır
ama bugün olan olay şu... 9.8xx lerden 10.300 lere attı dow
bence bir seviyede tüm aracı kuruluşlar otomatik al satlar olduğu için satışa geçtiler... anormalliği görünce de geri alım yaptılar....
Yoksa bunun hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. bundan başka.
şuan %5 düşüşte %4 ü geri aldı.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Sevgili karınca
Şu para konusuna bence şöyle bakmak lazım
Orta ve uzun vadede bu para çıkmaya niyeti yok
zaten 2008 dede çıkmaya çalışmadı
Daha sonra yine yükselişler olacak
Birde bizde sanırım zaten satmayacaklar
Yanı esas kısmını satmaya çalışmayacaklarKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaşandı dowda ben %10 ları bizde de %12 düşüşleri gördüm...
ama bugün olan olay şu... 9.8xx lerden 10.300 lere attı dow
bence bir seviyede tüm aracı kuruluşlar otomatik al satlar olduğu için satışa geçtiler... anormalliği görünce de geri alım yaptılar....
Yoksa bunun hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. bundan başka.
şuan %5 düşüşte %4 ü geri aldı.
Bugün DOW da resmen ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
böyle giderse yarından itibaren yavaş yavaş alım moduna girebilirim tepkiyi kovalarım. tepki gelinceye kadar her %10 düşüşte alırım ona göre sonra stratejimi çizerim.. ama yarın ola hayrola. bakarsınız dow toparlar futureler artı olur. bize de birşey olmaz...Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum

Yorum