13 e kadar spot30 72800 üzerine çıkarsa daralmayı yukarıya kırmayı deneyecek bence.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ilk seans kapanışı 57.921..
imkbiçin;
57920 salı günü için hareketli stoploss rakamımız...
yarında olumlu bir kapanış olacağını düşünmüyorum,...
http://www.muratdoganay.com/guncel_teknik_analiz.htm
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet arkadaşlar
Kimseden ses çikmiyor
herkes ters temi
ben yeni geldim dışarıda iş vardı...hareketi kaçırmışım..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Vallaa ben 3 iş günüdür nakite geçmiş sevgili Doğanayı izleyen biri olarak hala alım yapmayı düşünmüyorum. Gerçi ben spotçuyum siz vob'cu..Ama lütfen dikkatkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekran basında yokken göçürmüşsünüz endeksi.......
benım göstergeler ters işliyor onlar yukarı dıyor endeks aşağı gidiyor....
kısa pozısyon acmam uzun acma noktasıda giderek aşağı geliyor.....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
karınca bizim grafikleri hatırladın mı? Ben bile bile yakalandım. Risk dedim. uzun vadeli terend çizgisinin üstündeyiz diye. Ama kısa vadede bozdular. Döner inşallah.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Hah şoyleVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlıntı yaparak cevaplıyamıyorum. 15 dk sürüyor alıntı yapabilmek.
Hasan abi ben doğru yöndeyim
Kıpraşmadan izleyeceğim.Hedefim bu.En kötü ihtimalle karı geri veriririz.
Bir kışı para kazasın be
Ben karışık takıdım
Rahat duramıyorum
dolaysıyla fifti-fifti durumdayımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum